O meni in blogu


MEJKAP.si je osebni projekt Azre Mujkanović ali po virtualno KrvaveMeri. To sem jaz.

Blog sem ustvarila s posebno željo. Razlikovati se od tipičnih lepotnih blogov, kjer se vse vrti okrog avtorja. Moja želja je postaviti bralca na prvo mesto. Zato je vsaka objava rezultat skrbne izbire kakovostnih informacij, ki so zajete v raznovrstnih objavah. Na enem mestu boste našli praktične nasvete za boljše ličenje, poglobljene ocene izdelkov, članke s teorijo ličenja, makeup tutoriale, inspiracijske fotografije zadnjih makeup trendov in najnovejše lepotne novice.

MEJKAP.si ponuja začetnikom novo znanje in izkušenim ljubiteljem mejkapa sveži navdih. Tako boste zlahka dosegli bistveni cilj ličenja. Na stvaren način uprizoriti svoje najgloblje misli, počutja in želje.

Makeup ni samo tehnika lepšanja, temveč tudi umetnost izražanja samega sebe.

Zapomnite si. Omejitve ne obstajajo. Lahko ste zapeljivi in spogledljivi, krhki in nežni, igrivi in navihani, močni in odločni, običajni ali zanimivi. Vse to z močjo pravega mejkapa.

Kdo sem jaz?

Nekateri me poznate po imenu z rojstnega lista. Drugi po vzdevku KrvavaMeri, ki ga uporabljam na spletu. In tretji ste me spoznali tukaj, po ljubezni do mejkapa.

Ta traja od leta 2007, ko sem slučajno naletela na video o ličenju na strani YouTube. Takrat sem prvič videla, da se lahko prek spleta naučim ličenja. S spremljanjem mnogih lepotnih skupnosti, blogov in YouTube gurujev sem se samostojno izobrazila o ličenju in to je preraslo v strasten hobi. Svoje znanje in izkušnje sem dolga leta delila tudi kot članica slovenskega portala Planet Lepote. Zato je ideja o lastnem blogu prišla kot rezultat dolgoletnega sodelovanja z ostalimi članicami. Želela sem namreč nadgraditi možnost komunikacije z ljudmi, ki želijo nasvet, pomoč ali samo preprost klepet o mejkapu.

Ko ne sedim za mizico za ličenje, iščem navdih v uporabni umetnosti. Uživam v brezciljnem razmišljanju, web dizajnu, ustvarjalnih spretnostih, kulinariki in še posebej čokoladi. Ne maram mleka in pesimističnih ljudi.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja, kritike, priporočila, prošnje ali samo pozdrave, mi pišite na elektronski naslov azra.mujkanovic@mejkap.si. Z veseljem vam bom odgovorila.


Varovanje zasebnosti

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v zvezi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, me kontaktirajte na azra.mujkanovic@mejkap.si.

Zasebnost obiskovalcev je izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opisuje tipe zasebnih informacij, ki jih sprejemamo in hranimo na http://www.mejkap.si in kako jih uporabljamo.

Log datoteka

Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na http://www.mejkap.si uporabljamo log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetju, ki vam ponuja dostop do interneta (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki (Cookies)

http://www.mejkap.si uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotek

Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na http://www.mejkap.si.

Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani http://www.mejkap.si in drugih spletnih strani.

Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html.

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so tudi Google Adsense.

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže, uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na http://www.mejkap.si, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.
http://www.mejkap.si nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.


Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Na http://www.mejkap.si ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.