Prodaja - novi INGLOT izdelki po ugodnih cenahProdaja novih INGLOT izdelkov

Novi Inglot izdelki po dostopnih cenah

V marcu sem preživela dva tedna v Zagrebu, kar je seveda pomenilo obvezen obisk Inglota. Kupila sem nekaj dodatnih izdelkov za prodajo na blogu, ker znamka ni nikakor dostopna pri nas. Nimamo slovenske trgovine in izdelkov ni mogoče naročiti prek spleta. Zato imate sedaj priložost, da po dostopnih cenah preizkusite izjemno kakovostne Inglot izdelke.Vsi izdelki so novi, nerabljeni, nepreizkušeni in zapakirani v originalni embalaži.

Vem, da je pred nakupom pomembno videti prave odtenke, zato sem izdelke fotografirala tako, da jih najbolje vidite. Po fotosešnu so bili takoj vrnjeni v svoje škatlice. Vse to se je odvijalo v prostorih brez vlage, živali in cigaretnega dima.

V cene so že vključeni stroški navadne pošiljke.

Izkoristite priložnost in kupite pozorno darilce za prijateljico, sestro ali mamo. Ne pozabite niti na razvajanje same sebe. Vedno je pravi čas, da si privoščite kakšno nevtralno senčilo, pomladno šminko ali mogoče nevtralno rdečilo za lica.Inglot Eyeshadow, odtenek Matte 353 - PRODANO

Inglot senčilo v odtenku Matte 353. Gre za svetlo mat senčilo v nevtralnem, kožnem odtenku, ki je izjemno primerno kot podlaga za ličenje (na sliki desno). Senčilo ima lično okroglo in kompaktno embalažo s pokrovom na navoj.

Inglot eyeshadow 353

Inglot Eyeshadow, odtenek Matte 390 - PRODANO

Inglot senčilo v odtenku Matte 390. Ponovno gre za mat senčilo v netvralnem, kožnem odtenku, ki je podobno zgornjemu Matte 353. Matte 390 je za odtenek temnejše in malenkost bolj povleče v taupe družino senčil (na sliki levo). Senčilo ima lično okroglo in kompaktno embalažo s pokrovom na navoj.

Sama to senčilo uporabljam že dolgo časa in je moja stalnica pri vsakdanjem mejkapu. Oceno in slike lahko preberete v pretekli objavi o Inglot senčilih.


Inglot eyeshadow 353

Inglot Eyeshadow, odtenek Matte 360 - cena 6,50 €

Inglot senčilo v odtenku Matte 360. Gre za mat odtenek v srednje temni in nevtralni rjavo-taupe barvi (na sliki na sredini zgoraj). Tako senčilo je zelo primerno za senčenje oči (na pregibu očesa) ali za uporabo namesto linerja, ko želite nežnejši in subtilnejši videz. Senčilo ima lično okroglo in kompaktno embalažo s pokrovom na navoj.


Inglot Eyeshadow, Pearl 402 - cena 6,50 €

Inglot senčilo v odtenku Pearl 402. Gre za nevtralno-rjavo senčilo s pearl finišem (na sliki desno), ki je nepogrešljivo v vsaki zbirki. Senčilo ima lično okroglo in kompaktno embalažo s pokrovom na navoj.


Inglot Eyeshadow, Pearl 425 - cena 6,50 €

Inglot senčilo v odtenku Pearl 425. Ponovno gre za nevtralno-rjavo senčilo s pearl finišem (na sliki levo), ki je zelo podobno zgornjemu odtenku Pearl 420. Edina, vendar komaj opazna razlika je, da ima Pearl 425 morebiti trohico bolj izrazit pearl finiš in je zato navidez svetlejši, sicer bi rekla, da sta identična odtenka. Senčilo ima lično okroglo in kompaktno embalažo s pokrovom na navoj.


Inglot Face Blush, odtenek 27 - cena 7,80 €

Inglot Face Blush, odtenek 27

Inglot rdečilo za lica v kamnu, odtenek 27. Gre za nevtralno rdečilo v malinovo roza odtenku, ki je izjemno primeren za vsakdanji mejkap. Rdečilo je mat in ne vsebuje vidnih bleščic. Shranjeno je v lični okrogli in kompaktno embalaži s pokrovom na navoj. Več slik in oceno lahko preberete tukaj.


Inglot Slim Gel Lipstick, odtenek 44 - cena 7,90 €

Inglot šminka v odtenku 44. Gre za klasičen odtenek prave, nevtralne rdeče brez primesi oranžne ali roza, nima bleščic. Če bi se Sneguljčica sama ličila, bi zagotovo uporabljala ta odtenek. Šminka ima vitko in očesu prijazno embalažo iz kvalitetne črne plastike. Zapira se zelo dobro.

Inglot Lipstick, vse

Inglot Slim Gel Lipstick, odtenki 44, 57 in 59

Inglot Slim Gel Lipstick, odtenek 57 - cena 7,90 €

Inglot šminka v odtenku 57. Gre za malinovo-roza odtenek, ki čudovito izgleda v vseh letnih časih. Šminka ne vsebuje bleščic. Šminka ima vitko in očesu prijazno embalažo iz kvalitetne črne plastike. Zapira se zelo dobro. Več slik in oceno lahko najdete tukaj.

Inglot eyeshadow 353

Inglot Slim Gel Lipstick, odtenek 59 - cena 7,90 €

Inglot šminka v odtenku 59. Ponovno gre za malinovo-roza odtenek, kot je zgornji 57, vendar vsebuje trohico več rdeče in izgleda nekoliko bolj živ. Nima bleščic. Razliko lahko vidite na zgornji fotografiji. Šminka ima vitko in očesu prijazno embalažo iz kvalitetne črne plastike. Zapira se zelo dobro.
Če se odločite za nakup, prosim, preberite še drobni tisk.

Drobni tisk

1. Prodaja je omejena na slovenske kupce.
2. V ceno so že vključeni stroški navadne pošiljke, zato ne prevzemam odgovornosti za morebitno izgubo ali poškodbo pošiljke.
3. Če želite priporočeno pošiljko, lahko doplačate in vam izdelek pošljem priporočeno.
4. Možen je tudi osebni prevzem v Ljubljani (center).
4. Če bo več zanimanja za določen izdelek, ga bo lahko kupila oseba, ki prva pošlje e-pošto.
5. Plačilo je mogoče samo z nakazilom na osebni račun ali PayPal račun.
6. Ko prejmem nakazilo, vam bom izdelek nemudoma poslala.
7. Če vas zanima nakup ali imate kakšno vprašanje, mi pišite na elektronski naslov azra.mujkanovic@mejkap.si. Z veseljem vam bom odgovorila.


Delite z ostalimi:


0 komentarjev

Objava komentarja