Kdo pravi, da zastonj stvari ne morejo biti dobre? Sierra Bees balzami za ustniceSierra Bees balzami za ustnice

Ocena Sierra Bees balzamov za ustnic

Kako v množici žensk prepoznate strastno nakupovalko v spletni trgovini iHerb? V torbici ima več Sierra Bees balzamov za ustnice. Balzami so hitro pridobili silno priljubljenost med mojimi prijateljicami, saj jih je mogoče vzeti kot zastonj izdelek pri vsakem naročilu na iHerbu. In kdo je zavrnil zastonj balzam za ustnice? Nihče, nikoli.


Kaj pravi proizvajalec?

USDA Organic
Certified Organic By Oregon Tilth
Non-GMO Vitamin E Derived From Sunflower Seed Oil
Our Lip Balms Are Not Made With Ingredients That Contain Gluten
Organic Compliant Natural Flavors Do Not Contain MSG

iherb.com


Sestavine

Organic Mint Burst:
Extra virgin olive oil*, beeswax*, peppermint oil*, spearmint oil*, sunflower seed oil*, non GMO vitamin E.

Organic Tamanu & Tea Tree:
Extra virgin olive oil*, beeswax*, tamanu oil*, sunflower seed oil*, tea tree oil*, non GMO vitamin E.

*Organic

iherb.com


Embalaža

Balzami so zapakirani v zelo preprosto in majhno plastično embalažo za izdelke v stiku. Embalaža izgleda identično tisti od priljubljenih Lip Smacker balzamov za ustnice. Ima majhen pokrov, ki se lepo usede in se ne odpira samovoljno, zato so balzami varni tudi med strastnim brskanjem ali nevrotičnim iskanjem ključev po torbici.

Tekstura

Sierra Bees balzami za ustnice

Mint Burst

Oba balzama imata zelo gladko teksturo, se krasno mažeta in se ne svaljkata. Na ustnicah pustita svilnat občutek nahranjenih ustnic.


Aroma in vonj

Sierra Bees balzami se med seboj razlikujejo predvsem po glavnih sestavinah, ki znatno spremenijo aromo. Tako je Organic Mint Burst balzam najboljše utelešenje čiste in naravne mete, ki na ustnicah pusti svež in rahel ščemeč občutek, ki je meni najljubši v toplih dneh ali ko se počutim utrujeno. Meta daje balzamu tudi prijeten okus.

Sierra Bees balzami za ustnice

Tamanu & Tea Tree

Ta aroma mi je že dobro znana, ker sem uporabljala podobne balzame. Zato je na drugi strani Organic Tamanu & Tea Tree zahteval nekaj več časa, da se popolnoma privadim okusa in ga začnem ceniti. Ta balzam ima izrazito zeliščno aromo, ki bo verjetno všeč samo pravim ljubiteljem zelenja. Meni je všeč in ga zelo rada uporabljam, čeprav moram dodati, da me nekoliko moti grenak okus, ki ga balzam pusti, če ga nanesemo preveč. Vendar ko se naučimo zmernosti pri nanosu, tudi te težave ni več.


Nanos in učinek

Balzama sta lepo vlažilna in nekoliko hranljiva, vendar nikakor ne spadata v kategorijo Alverde Ognjiča, ki na ustnicah naredi pravo barikado. Oba balzama pustita svilnat sloj, ki ščiti ustnice pred izsuševanjem, vendar ne traja prav dolgo, zato je nanos potrebno ponoviti čez uro ali dve. To mi zelo ustreza, ko nosim težje mat šminke in potrebujem lahko podlago ali dodatno navlažitev čez dan. Tudi sicer so taki balzami za moje ustnice povsem dovolj.

Moram dodati, da moje občutljive ustnice včasih zelo nenavadno odreagirajo na že znane izdelke in takrat ne morem uporabljati nobenih balzamov, dokler se srbečica in rdečina ne pomirita s pomočjo kortikosteroidov. Vendar to se mi ni niti enkrat zgodilo s Sierra Bees balzami, kar je za mene zadosten razlog, da nadaljujem z njihovo uporabo in preizkusim še katerega izmed njih.Kje in koliko?

Balzame lahko najdete v spletni trgovini iHerb, o kateri sem podrobno pisala tukaj. Vsakemu nakupu lahko priložite en zastonj balzam, ki ga poiščete v razdelku Freebies ali ga kupite po nizki ceni, ki nikoli ne presega $1.00.


Embalaža ● ● ● ●
Tekstura ● ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ● ●
Učinek ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ● ●
Cena ● ● ● ● ●
Končna ocena ● ● ● ● ●

Če naročate z Iherba, se vam nedvomno splača v košarico vreči še en Sierra Bees balzam za ustnice. Med mojimi prijateljicami ni bilo še nobene, ki bi bila nezadovoljna z njimi. Le kako reči ne, ko vam zastonj ponujajo balzam iz naravnih in kvalitetnih sestavin?


Ste že preizkusili katerega izmed Sierra Bees balzamov? Kateri vam se najbolj dopade? Imate kakšno dobro priporočilo, ker se sama že veselim preizkusa ostalih arom?


Objava vsebuje partnerske ali affiliate povezave, s katerimi dobim provizijo (med 1 in 4 % vrednosti nakupa), če kliknete na njih IN opravite nakup. Provizijo zagotavlja spletna stran, do katere vodi povezava. Vi ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov. V mnogih primerih boste imeli celo dodatne ugodnosti ali popuste. Z nakupom na partnerskih ali affiliate straneh podpirate blog MEJKAP.si.Delite z ostalimi:


3 komentarjev

Jaz jih imam kar nekaj (v različnih torbicah, na mizi doma in v službi itn.) in sem zelo zadovoljna z njimi. :)

Oprosti, draga, ampak ti si bila nedvomno v mislih, ko sem pisala uvod objave. :D

Joj, jaz jih imam tudi povsod. :D Trenutno tu pred mano čepi Tamanu & Tea Tree verzija, v kozmetični torbici imam vanilijo, gotovo sem porabila že kakav in mint verzijo, drugih se pa ne spomnim več. Mislim, da mi vseeno ostaja še nekaj vrst za preizkusit ob naslednjih naročilih. :) Moja najljubša je sicer ravno tamanu & čajevec, najbolj me je morda razočarala vanilija, ker je izredno šibak vonj. Ker obožujem vanilijo, sem upala, da bo močnejši. Je pa kakav kar malo preoster za moj nos, ko sem ga pokončala, sem bila kar vesela. K sreči gredo pri meni balzami za ustnice v roku dveh/treh mesecev, navkljub kombiniranju večih.

Objava komentarja