Razprodaja kozmetike #1Razprodaja kozmetike #1

Decembrska razprodaja kozmetike

Navalu decembrskih razprodaj po trgovinah bom dodala še svojo mini razprodajo kozmetike, ki je ne uporabljam. Slike in podrobnosti si lahko ogledate v nadaljevanju.


Vsi spodnji izdelki so bili hranjeni v prostorih brez vlage, živali in cigaretnega dima.

V cene so že vključeni stroški navadne pošiljke.

Flormar Mono Eyeshadow, 024 - cena 3 €

Razprodaja kozmetike

Flormar enojno senčilo v vijoličastem odtenku 024. Gre za globoko vijoličasto barvo, satenasto-mat finiš, dobro pigmentirano senčilo. Embalaža je bela in plastična z malim ogledalcem na pokrovu. Senčilo prodajam, ker enostavno ne pride na vrsto. Uporabljeno je bilo zgolj nekajkrat.

Rimmel Lasting Finish lak za nohte, 170 Lovely Lilac - cena 3 €

Razprodaja kozmetike

Rimmel Lasting Finish lak za nohte v lila odtenku Lovely Lilac. Lak je povsem nov in neuporabljen. Dobila sem ga namreč ob nakupu, vendar v svoji zbirki že imam identičen odtenek, zato ga prodajam.

Inglot Eyeshadow, Pearl 420 - PRODANO

Razprodaja kozmetike

Inglot senčilo v odtenku Pearl 420 sem že omenjala v oceni ostalih Inglot senčil. Gre za zelo pigmentirano senčilo s kremasto-mehko teksturo in perlastim finišem. Barva je srednje temna sivo-rjava s srebrnim odsevom. Senčilo je bilo zgolj enkrat uporabljeno, saj ne pristaja mojim očem. To je glavni razlog, zakaj ga prodajam. Na zadnji strani ima prilepljen samolepilni magnetni trak, da lahko senčilo vstavite v kovinsko paleto.

ELF Booster, Sheer - PRODANO

Razprodaja kozmetike

ELF Booster v odtenku Sheer je fino mlet puder v prahu, ki je namenjen uporabi pod mineralnimi podlagami ali za finiš običajnega ličenja. Barva je na koži neopazna. Jaz ga prodajam, ker je izdelek skoraj identičen ELF HD pudru, zato Booster ne pride na vrsto za uporabo. Uporabljen je bil zgolj nekajkrat.

La Femme Blush on Rouge, Golden Ruby - PRODANO

Razprodaja kozmetike

La Femme rdečilo v odtenku Golden Ruby. Gre za živo barvo fuksije z drobnimi zlatimi delci. Rdečilo je novo in neuporabljeno, saj sem ob nakupu ugotovila, da imam nekaj precej podobnih odtenkov. Več o La Femme rdečilih lahko preberete v moji oceni. Ob nakupu vam lahko priložim samolepilni magnetni trak, da rdečilo vstavite v kovinsko paleto.

Orly Nail Lacquer, Enchanted Forest - PRODANO

Razprodaja kozmetike

Orly lak za nohte v zamolklem zelenem odtenku Enchanted Forest. Lak je bil uporabljen zgolj nekajkrat, ker imam preveč temno zelenih lakov, ki jih preredko nosim.

Če se odločite za nakup, prosim, preberite še drobni tisk.

Drobni tisk

1. Prodaja je omejena na slovenske kupce.
2. V ceno so že vključeni stroški navadne pošiljke, zato ne prevzemam odgovornosti za morebitno izgubo ali poškodbo pošiljke.
3. Če želite priporočeno pošiljko, lahko doplačate in vam izdelek pošljem priporočeno.
4. Možen je tudi osebni prevzem v Ljubljani (center).
4. Če bo več zanimanja za določen izdelek, ga bo lahko kupila oseba, ki prva pošlje e-pošto.
5. Plačilo je mogoče samo z nakazilom na osebni račun ali PayPal račun.
6. Ko prejmem nakazilo, vam bom izdelek nemudoma poslala.
7. Če vas zanima nakup ali imate kakšno vprašanje, mi pišite na elektronski naslov azra.mujkanovic@mejkap.si. Z veseljem vam bom odgovorila.


Delite z ostalimi:


5 komentarjev

Jaz se še priporočam za kakšno razprodajo ;) Me mika tudi blush, ampak mi najbrž ne bi pasal "/ (hladen podton)

jaz se javljam za la femme blush pa za inglotovo senčilo. Ali je senčilo v plastični originalni posodici da se mi ne raztrese? sem za varianto, da se dobivav centru, pa da se dobiva na kakšni kavici, ful bi rada izmenjala nekaj idej s tabo, as one blogger to another;)

-Teja

www.soulfishingblog.blogspot.com

Nuša, če si bo kakšen izdelek želel novega doma, boste moje bralke prve izvedele zanj. :)

Teja, že pišem mejl. :)

Avtor je odstranil ta komentar.

Veronika, pozdravljena. Prvo senčilo je na voljo, drugega že dolgo ni več. Če si zainteresirana za nakup, se oglasi kar na azra.mujkanovic@mejkap.si in se bova vse dogovorili. Srečno! :)

Objavite komentar