Moje zadnje pridobitveNove pridobitve

Nove pridobitve

Objava o velikodušnih ljudeh in mojih zadnjih pridobitvah.


Zadnji mesec mi je bil izjemno naklonjen, kar se tiče kozmetičnih pridobitev. Novembra sem imela rojstni dan, kar je za moji dragi prijateljici Katarino in Lauro pomenilo priložnost, da pokažeta svojo pozornost in domiselnost. Res sta se izkazali, saj se nikakor ne morem odločiti, katero darilo mi je bolj všeč. Hvala obema.

Nove pridobitve

Nove pridobitve

Nove pridobitve

Podarili sta mi Sleek paleto Au Naturel, ki je bila na mojem seznamu želja, Revlonovo šminko Black Cherry, ki sta jo zagotovo zelo težko izsledili, ker je pred časom vzeta iz prodaje, in OPI lak za nohte v odtenku 25 colorful years.

Letos smo namreč vse tri dopolnile četrt stoletja in si skoraj nedogovorjeno podarile izdelke, ki so ovekovečili to leto. Katarina je med drugim prejela OPI lak v odtenku Quarter of a Cent-cherry in Laura Dior Addict Extreme šminko v odtenku Black Tie, ki je oštevilčena z 987, ki se rima z letnico našega rojstva. Če boste slučajno iskali darilo za 25. rojstni dan ali nekoga, ki je rojen v letu 1987, vam zgornji primeri mogoče pridejo prav kot inspiracija.

Nove pridobitve

Poleg rojstnega dne mi je čudovito novo pridobitev omogočila tudi slovenska blogerka, Deja Zu. Podarila mi je namreč MUA paleto Heaven and Earth, ki sem si jo že nekaj časa ogledovala in občudovala nevtralne odtenke senčil. V živo sem še bolj navdušena!

Deja, res ti hvala, da si mi jo nesebično odstopila.

Nove pridobitve

Da se ne bom hvalila samo z prejetimi darili, bom poglavje o novih pridobitvah zaključila z dvema čopičema, ki sem ju sama kupila. Cel čudež, kajne?

Ob zadnjem iHerb naročilu sem kupila Real Techniques Shading Brush, ki sem ga že ocenila in primerjala s priljubljenim MAC 239, in EcoTools Eye Shadow Brush.

Če bi želeli videti še oceno slednjega, se le oglasite v komentarjih.


Imate vi kakšno dobro novo pridobitev, s katero bi se želeli pohvaliti? Ali mogoče želite podeliti idejo za kakšno domiselno darilo, ki bo komu prišlo prav? Vseh vaših prispevkov bom vesela.


Delite z ostalimi:


24 komentarjev

Meri je nazaj! <3
Super nove pridobitve, tudi jaz imam pripravljeno podobno objavo, ampak čakam še en paketek :)
Sem pa jezna, da nisi nič namignila, da imaš rojstni dan! Drugo leto bom vedela ;)

Hvala, Nuša. <3
Hehe, ta rojstni dan je šel mimo mene kot vsak običajen dan. Je bil ravno v obdobju, ko sem bila odsotna z bloga in povsod drugod. :(

Sem pa tudi jaz odlašala z objavo, da sem nabrala vse skupaj. Čeprav je to pomenilo, da dolgo časa nisem smela ničesar uporabljati. Grrr ...

Ja, to je blogger problem #1 :D Jaz vedno vse, ka rdobim/kupim poslikam takoj, da lahko začnem uporabljat :D

Jaz sem v bistvu decembra načrtovala nakup novega sijajnega fotoaparata, ampak se mi je finančna situacija postavila na glavo in sem se mu odpovedala za nedoločen čas. To je bila tudi velika novost, ki sem jo nazadnje napovedovala, pa je žal splavala po vodi. :(
Vse skupaj me je malo potrlo, da se mi ni dalo ukvarjati s starim fotičem, ki zahteva veliko več pozornosti za eno solidno fotko. Eh, tako pač je. Zdaj sem se odločila, da ne delam velikih planov za vnaprej. :)

Jaz imam finančno situacijo v zajčjem prebavnem traku če cel čas, ampak tudi jaz dnevno obupujem nad svojimi fotografijami :( Upam, da bo 18ka kaj pripomogla na tem področju.

Oprosti, ampak čestitam za prispodobo. Tole me je res nasmejalo. :)

Potem ti tudi jaz želim, da ti velika 18ka prinese, kar si želiš. ;)

Malo pozna, pa vseeno - VSE NAJBOLJŠE! =)

Hvala, Nihrida. :) Mi je kar srce poskočilo, ko sem videla tvoj komentar.

Vse najboljše za nazaj! (bolje pozno kot nikoli :)) :*
Same lepe pridobitve :) Au Naturel je meni naj naj naj naj naj najljubša. :D in nasploh sleek senčila na meni najboljše izpadejo in so najbolj obstojna.
Me veseli, da ti je všeč paletka. Najlepše je razveseliti nekoga drugega :)

Hvala, Deja. Za voščilo, za paletko in za to, da si tako prisrčna oseba. :*

Vse najboljše za nazaj! :) Lepe pridobitve! zelo mi je všeč domiselnost daril, katerih ime se poklapa z letnico. :)) Sicer sem pa svoje zadnje pridobitve že objavila na blogu. Včeraj sem se sicer spomnila, dačakam na kart tri pakete, eden od teh je skrivni Dedek Mraz, za ostala dva me pa že mičkeno skrbi, ker bi morala že pridpeti nekaj časa nazaj, ampak pozabljam ob vsem delu še na to pazit. Bo že prispelo, okoli praznikov se hitro kaj zavleče. :)

Hvala tudi tebi, Ulmiel. :*

Prepričana sem, da se bodo silnice v vesolju uskladile tako, da dobiš svoje paketke. ;) Ker jih res zaslužiš. Kot vedno bodo prispeli takrat, ko jih boš najbolj potrebovala. :)

Vse najbolj..:D

Hvala tudi tebi, video. Tebi želim veliko uspehov s spletno stranjo - se te spomnim z brskanja po forumu Internet Mojster. :)

Vse najboljše za nazaj :)
Super pridobitve. Res je najboljše, ko od nekoga dobiš točno tisto kar si želiš.
Upam, da bomo lahko videli kakšen review sleek in mua paletke :)

Hvala, Zala. :)

Ja, enkrat bom zagotovo ocenila novi paletki, ampak ne morem nič reči, kdaj. Zadnji meseci so me naučili, da ne smem dajati obljub, ker se ravno takrat zgodi, da jih ne morem izpolniti. :$ Ampak bom imela v mislih ...

Vse najboljše, čeprav za nazaj, še od mene :) lepa darila :)

Same krasne stvari!

Jana, najlepša hvala. :)

Ana, hvala za obisk in komentar. :)

Krasne pridobitve! Vse najboljše za nazaj. ;) Au Naturel je res super, jaz jo največ uporabljam. :))

Hvala, Mateji. ;)
Hvala tudi za priporočilo, zdaj sem še bolj vesela, da sta mi prijateljici izpolnili to željo. :)

Jaz sem tudi kupila Sleek Au Naturel paleto ta mesec, danes sem pa dobila še pošto, da me čakajo Real tehniques čopiči na carini :). Vse najboljše, pa lepe praznike ;)

Hvala, Erika. :) Super za paletko in čopiče! Komaj čakam, da preberem tvojo oceno. :D

Tudi jaz tebi želim lepe praznike in srečno 2013. *hug*

Heaven and Earth paletko sem si končno tudi jaz nabavila. Komaj čakam, da jo preizkusim! :)

Objava komentarja