Ljubezen in pozornost #5
Najljubše spletne objave v novembru 2012

Najljubše spletne objave v novembru 2012

Poglejte, katere spletne objave so me navdušile v novembru 2012.


Nekaj za prebrati:


Nekaj za pogledati:

Nekaj brezsramne samopromocije:

Čeprav sem bila skoraj polovico meseca odsotna, sem se želela vrniti k bloganju ravno s to objavo. Kljub temu, da sem bila v tem času zgolj malo na internetu, želim, da veste, da to ne pomeni, da sem vas pozabila. Iskreno se zahvaljujem vsem, ki ste v tem času obiskali blog, poslali kakšno zaskrbljeno sporočilo ali enostavno opazili, da me ni.

Razlog moji odsotnosti je bilo kratkotrajno študentsko delo in dejstvo, da nisem imela že napisanih objav. Večino dneva sem preživela zdoma in vračala sem se zelo utrujena, zaradi česar sem bila na psu – fizično in psihično. Tako stanje še zdaleč ni bilo primerno za kreativno pisanje objav in ker nisem želela objavljati polovičarskih sestavkov, sem se popolnoma umaknila.

Ampak ta vikend sem porabila za temeljito formatiranje in zdaj se že veselim vseh drobnih projektov, ki jih pripravljam za december. Pričakujete lahko nagradne igre, nove ocene in eno veliko novost za blog, ki se je še posebej veselim. Upam, da se bom z njo lahko ponašala že čez nekaj tednov.

Kako ste vi preživeli november? Ste pripravili obvezno zimsko opremo? Saj veste, hladne odtenke lakov za nohte, rokavice in bogatejšo nego kože.

Če se vam zdi, da sem spregledala kakšno izjemno objavo, je ne pozabite deliti v komentarjih. Lahko pa prilepite tudi zgolj objavo do svojega bloga, če ga še ne poznam. Srečno in vse dobro!

Delite z ostalimi:

18 komentarjev

Hvala za link. <3

A veš, da je ravno Blankina recenzija kriva, da sem prejšnji teden kupila Lemony Flutter? Je pa res super izdelek. :D

Komaj čakam, da vidim, kaj pripravljaš za nas decembra. :D

Uuu, novost - komaj čakam! :D

Se mi je zdelo, da je odsotnost povezana s študijem. Sem bila pa prepričana, da se boš kmalu vrnila :). Hvala za pozornost ;). Komi čakam novost.

Hvala za pozornost med linki. :) In ja, smo te pogrešali! Me že firbca, kakšna novost nas čaka. :) Jaz svoje nisem speljala, kot si morda opazila, gre za kronično pomanjkanje časa in energije, tako da te čisto razumem, da nisi bila pri volji za pisanje. Sicer pa sem v nizkem štartu za zimske popravke. Nove kreme so kar prebogate za mojo trapasto muhasto kožo. Sem se pa zaljubila v HM podlago. <3 In na Lemony Flutter se spomnim čisto vsakič ko grem mimo Lusha (kar je v bistvu vsak dan) ... mojega Badgerja mi je zmanjkalo in počasi se bodo začeli nohti pritoževati. Sploh zato, ker sem od lani spet rokavice izgubila ... V glavnem, lepo te je spet brati!

PS: Potegujem se za nagrado za najbolj random vprašanje v komentarjih s temle, ampak sem že ob prvih promo fotkah rekla, da te moram vprašati ... v DvT Golden Vintage liniji je za umret lep blush, verjetno si ga že opazila. Vendar mi deluje blaaaaazno hladno rozkast, res za porcelaničice. Se motim, ga lahko nabavim za svoj nevtralen podton? Aja, zdaj ti lahko povem, da je Bourjois Healthy Mix odtenek št. 52 kot narejen zame, tako da si približno lahko predstavljaš podton moje kože. :)

Taya, dozdeva se mi, da je Blanka zakrivila kar nekaj Lush nakupov, hehe.

Laura & Erika, tudi jaz, tudi jaz! :)

Ulmiel, hvala, lepo je biti nazaj med mojimi puncami. :)

K rdečilu ... Če ti pristaja HM, si zagotovo rumena. Ker so vsi odtenki HM izrazito rumeni. :) Torej, en problem imava rešen.
Vendar nikjer ne najdem swatcha DvT blusha, zato ne vem, kako realne so sličice. Nisem ga še videla v živo, zato bom ugibala. Če je res tako hladno roza, kot na slikah, bi ga jaz izpustila.
Rajši poglej npr. pri Catrice Rose Royse, če bi rada nekaj tako nevtralno-roza. :) Po slikah sodeč izgleda čudovito.
Pa hvala za vprašanje. ;)

Še officially: WELCOME BACK! *hugs*
& hvala za link <3

Tudi jaz sem pavzirala in se zdaj veselim decemberskih projektov :) Komaj čakam, da vidim, kaj za nas pripravljaš ti! :D

Nad tem postom sem pa naravnost navdušena. :) Vsi linki so enkratni in uporabni, na tak ali drugačen način.

Iii, hvala za ljubezen in pozornost :D tokrat mi je toplo postalo :D (no,mogoče je tudi čaj pripomogel k temu ;D)
Vedno obaviš same dobre linke, zdaj si me zaposlila za kakšne pol ure ali več, mama bo spet jezna, da sem preveč na računalniku :D
No, si pa vsaj nekaj zaslužila, da boš lahko novo kozmetiko kupila :D
Welcome back :) ;*
(jutri grem na pošto,danes ni zneslo :))

Hvala vsem za tako lepo dobrodošlico. <3 In veseli me, da najdete kaj koristnega v mojem (tokrat hitrem) izboru. :)
Ampak še veliko dela me čaka, Google Reader mi še vedno kaže 434 neprebranih elementov. Ups. :D

Si bila pogrešana *objem* :)

Hvala, Leelu. (*.*)

<3 <3 ... tako lepo te je brati :).

Dobrodošla nazaj! You have been missed. Pa najlepša hvala za objavo mojih vodičev. :)

Drugače pa ja, rokavičke so že na rokah, kapa pa tudi. :D

Marijana, hvala. <3

Sandra, vodiči so res odlični. Mi bodo prišli prav še za kakšno kupovanje RD daril. :) In hvala za dobrodošlico.

Wiiii nazaj si :) Jaz sem tudi malo "stalkala" blog in gledala, če si napisala kaj novega :) Te pa povsem razumem, jaz imam tudi trenutno bolj grdo časovno kombinacijo faksa in dela, ampak je treba vztrajat :)

Pa hvala za ponovno omembo, me veseli, da ti je bil Walk on the wild side všeč :*

Ja, točno tako, treba je vztrajati. Ves trud je itak hitro poplačan s komentarji in pozitivnimi odzivi bralk. :)

Objavite komentar