Rimmel Lycra Pro Celebrity BashRimmel Lycra Pro Celebrity Bash

Lak za nohte Rimmel v odtenku Celebrity Bash

Prosim, ne zamerite mi, ker se zopet hvalim z Rimmel lepotcem, ki ni dostopen v Sloveniji. Ampak le kdo bi se lahko uprl takšni čudoviti barvi?


Tokrat ne bom izgubljala besed o osnovnih značilnostih lakov Rimmel Lycra Pro. Podrobno sem jih opisala že v oceni odtenka Hot Gossip. In ker imajo Lycra Pro laki zelo konsistentno kakovost, značilnosti držijo tudi za Celebrity Bash.

Zato prisrčno vabljeni k branju pretekle ocene, če vas zanimajo proizvajalčeve obljube, sestavine, čopič, tekstura laka, nanos ali kje kupiti Rimmel lake.

Tokrat se bom bolj posvetila samemu odtenku laka Celebrity Bash.


Odtenek

Rimmel Lycra Pro Celebrity Bash

Celebrity Bash je nevtralna temnejša rdeča. Po enem sloju so vidne rožnate sledi, ki namigujejo na hladen podton, vendar povsem izzvenijo po drugem sloju. Lak je popolnoma prekriven z dvema slojema.

Ima krem finiš brez kakršnih koli bleščic. In primeren je za vse podtone polti.

Predstavlja idealno izbiro za sramežljive uporabnice rdečih lakov, ker ni preveč vpadljiv in živ.


Embalaža ● ● ● ●
Aplikator ● ● ● ● ●
Odtenek ● ● ● ● ●
Tekstura ● ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ● ●
Obstojnost ● ● ● ●
Odstranjevanje ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ● ●
Cena ● ● ● ●
Končna ocena ● ● ● ● ●

Celebrity Bash je popoln odtenek med klasično rdečo in priljubljeno vampy temnordečoskorajčrno. Zato predvidevam, da bi bil všeč množici žensk. Tistim, ki ljubijo rdeče odtenke. Tistim, ki iščejo zadržano verzijo zelo žive ali vampy rdeče. In vsem tistim, ki imamo rade vse našteto.

Rimmel Lycra Pro Celebrity Bash
Rimmel Lycra Pro Celebrity Bash
Rimmel Lycra Pro Celebrity Bash

So vam všeč takšni vmesni rdeči odtenki? Kateri je vaš najljubši?


Delite z ostalimi:


9 komentarjev

Simpatičen zapis, kot vedno. :)

Imam kar nekaj rdečih lakov, od včeraj naprej sem tudi ponosna lastnica Celebrity Bash-a, ki je čudovit in že krasi moje nohte. ;) Najljubšega odtenka nimam, jih prilagajam počutju in pa priložnosti, za katero jih nanesem.
Rimmelov čopič je pa res med boljšimi. Poleg tega sta med čopiči na prvem mestu še Catrice (novi, zaobljeni), ki se mi zdi skoraj enak kot Rimmelov in pa Kiko, ki sicer ni zaobljen, ampak vseeno omogoča enako precizno nanašanje. :)

Lepa barva! Jaz imam verjetno vse možne rdeče odtenke doma, vendar sem jih zadnje čase malo zanemarjala. Imam stalno nove lake za sprobat in kar ne pridejo na vrsto...

Popolna rdeča je! Spet mi lušte delaš :)

Čudovit <3 Zelo podoben mojemu najljubšemu laki, Essence Late at night, ki pa so ga žal ukinili :(

Lep rdeč odtenek, ampak jaz nosim rdeče lake tako redko. Nekako vedno posegam po zelenih ali modrih odtenkih, ti dve barvi pri meni prevladujeta.

Paše ti!

Zadnje dni je malo hektično pri meni, zato se šele zdaj zahvaljujem prav vsem za super komentarje. :)

Čudovita rdeča. Rdeče odtenke imam dejansko zelo rada, ampak jih zelo redko nosim. Ne vem, presedlala sem na druge barve in rdečkoti ne pridejo na vrsto. Ogromno sem jih tudi oddala naprej ... kaj pa vem, zelena je klasična barva zame, ne morem pomagati. :D ;) Moj najljubši rdečko ... verjetno Zoya Isla. Ta je res fantastičen. Oh, pa en poljski, Lady in Red, mislim da je znamka Joko. Živo rdeča, izredno pigmentirana, love it.

Na tole sem pa kar pozabila komentirati :D Saj niti nimam kaj napisati, razen, da ti bom za tegale (in Hot Gossip!!) večno hvaležna <3

Objavite komentar