Razširimo obzorja: hrvaški lepotni blogiHrvaški lepotni blogi

Najljubši hrvaški lepotni blogi

Nobena skrivnost ni, da zelo simpatiziram hrvaško lepotno sceno. Temu ne botrujejo samo makeup znamke, o katerih lahko v Sloveniji samo sanjamo, temveč tudi odlične makeup blogerke. Danes bom predstavila štiri meni najljubše hrvaške lepotne bloge.


Že nekaj let intenzivno spremljam hrvaško lepotno sceno. Berem kozmetični razdelek forum.hr in zvesto spremljam nekaj blogov.

Zgolj redko se oglasim v kakšnem komentarju, ker mi pisanje v hrvaškem jeziku odvzame ogromno časa. Malo brskam po slovarju, ko iščem primerne besede, in potem še malo več, ko gledam, kako se napišejo. Ampak vredno je, če lahko nekomu polepšaš dan ali z drobno pohvalo poplačaš njihov trud, ki ga vlaga v objave.

To je tudi namen današnje objave. Vendar tokrat se ne bom mučila s slabim poznavanjem hrvaščine, temveč bom predstavila meni najljubše hrvaške bloge.

Beauty Addict

Najdlje od vseh poznam in spremljam Vesno z bloga Beauty Addict. Njene fotografije raznovrstnih mejkap videzov sem pred leti zasledila na forum.hr in kmalu sem začela spremljati tudi njen blog.

Tam boste našli mnoštvo kvalitetnih ocen izdelkov, ideje za naslednje nakupe in navdih za poustvaritev njenega mejkapa.

Če ne razumete hrvaškega jezika, vas bo razveselilo dejstvo, da Vesna piše dvojezični blog. Zato ne oklevajte in pokujajte v njen svet.


Anatomy Of Beauty

Blanka, na spletu bolje znana kot Variola Vera, me tako navdušuje s svojim obstojem, da ne vem, kje začeti. Redko kje boste na enem mestu našli toliko talenta in izčiščenega občutka za estetiko. Iz vsakega njenega posta veje ljubezen do ličenja in čudovita osebnost.

Prepričana sem, da bo všeč prav vsem ljubiteljicam opaznega mejkapa z močnim osebnim pečatom. Vendar tudi sramežljiva dekleta bodo v njenih objavah našla ogromno praktičnih nasvetov in navdiha. Če vse to ni dovolj, naj vam namignem, da ima Blanka vedno nadčudovite fotografije.

Tudi Blanka piše v hrvaškem in angleškem jeziku, zato le obiščite njen blog in se prepustite navdušenju. Redno objavlja tudi na lepotnem portalu Šminkerica.


makeupninja

Makeupninjo ali Petro sem odkrila šele pred kratkim, ko sem brskala po drugih blogih. Moram priznati, da je bila to ljubezen na prvi pogled. Čudovite fotografije, zanimivi izdelki in odlično napisani prispevki. Ničesar več ne potrebujem.


Voodoo Blonde

Voodoo Blonde je v mojih mislih zabeležena kot indie blogerka, ki pokriva zelo širok spekter tem. Težko bi našla koga, ki bi na enem blogu bolje združil post o babičinih parfumih in oceno oreščkov za pranje perila.

Voodoo Blonde bo še posebej pritegnila navdušenke nad naravno in cruelty-free kozmetiko. Meni so všeč tudi objave o azijski kozmetiki in nekatere DIY ideje.


Poznate katerega izmed zgornjih blogov? Spremljate druge bloge naših sosedov?

Prosim, delite jih v komentarjih. Vedno se navdušim nad odkritji kvalitetnih in zanimivih blogov. Hvala!


Delite z ostalimi:

17 komentarjev

Ne poznam nobenega od omenjenih blogv tako da hvala, ker si jih omenila. Tiste, ki so pisani v angleščini bom z veseljem brala! :)

Jaz nobenega ne poznam, priznam da spremljam bolj slovenske in angleške beauty bloge, jih bom pa def. pregledala.

Lušno :)

Uuu... hvala ti za te linke. Vedela sem samo za Vesno, ostali so pa novost zame. Definitivno dobro blogi... :D

Hvala za vse linke :-) Meni je odličen še portal sminkerica.com, ki je ravno tako poln informacij za vse ljubiteljice makeupa :-)

Poznam vse 4 punce in mi imajo krasne bloge. Hrvaško sceno spremljam redno, sploh, ker imajo punce dostop do nekaterih izdelkov, ki se dobijo tudi pri nas. Večinoma pa spremljam bloge o lakih, ti pa ne vem, koliko te zanimajo.

Poznala sem Beauty Addict (enkrat pri njej tudi zmagala v giveawayu) in pa Šminkerico. Za ostale sem pa samo slišala. Ampak hvala, da si nas seznanila z njimi! :)

Hvala, da ste si vzeli čas za komentarje. <3

Anonimna, Šminkerico redno pogledam, ampak ponavadi, ker me zanima, kaj novega je objavila Variola Vera. Sem pa naletela na več uporabnih člankov tudi drugih avtoric.

Taya, ti kar prilepi. Jaz vse rada pogledam. :) Hvala!

Oh, super, hvala za linke, si jih z veseljem pogledam. :) Beauty Addict mi je izjemno všeč, ampak velikokrat pozabim nanjo, ker nikakor ne najdem načina, da bi ji redno sledila, nikoli ne najdem na blogu sledilnikov. Anatomy of Beauty sem oboževala, potem pa nehala spremljat, vendar me je kar se tiče mejkapa precej navduševala. Ostalih pa ne poznam, jih moram obiskati ko bo malce več časa. :)

Top zapis! Glede na vsesplošno poplavo blogerk meni ful pašejo take 'usmeritve'. In Meri, ravno zadnjič sem pri tebi iskala blogrollo, tako da predlagam še za naše in tuje bloge tak zapis. Pa še za DIY.
Zahtevno občinstvo a?;))

Ne spremljam nobene od teh, vendar mislim, da se bo to zdaj spremenilo.
Sama spremljam iz Hrvaške samo eno, ki ima blog glede lakov :)

Joj, če bi kej razumela bi jih verjetno spremljala :D

Ulmiel, hvala, da si se oglasila. :) Poskusi se na Beauty Addict naročiti s tem linkom. Moral bi delovati za naročilo v Google Reader.

Lunča, javno obljubljam, da bom naredila nekaj glede tega. :D
Do takrat se lahko večino blogov, ki jih spremljam, vidi v objavah "Ljubezen & pozornost", ker se večinoma ponavljajo moji najljubši. Ampak jih bom zbrala na enem mestu in objavila.
Hvala, da si povedala. :) Ko pišem kaj za blog, si ne predstavljam nič drugega kot samo zahtevno občinstvo. :D

Zala, super, upam, da ti bodo všeč. :) Hvala za komentar.

No, to je pa če napišeš komentar, še predno pogledaš linke :D sem šele zdej opazila, da pišejo v angleščini :D to pa seveda razumem.

Hihi, se zgodi. :)

Ja, ljubezen in pozornost jaz vedno vse pregledam. Ravno tam sem dobila idejo, da ti manjka blogrolla;)

Saj, če nebi imela kul okusa, nebi opazila da je še nimaš;)

Oh, hvala. Zdaj bom res pohitela s pisanjem. :)

Objavite komentar