12 idej za organizacijo in shranjevanje ličil12 idej za organizacijo in shranjevanje ličil

12 idej za organizacijo in shranjevanje ličil, vir fotografije

Že večkrat sem omenila, da izjemno uživam v organiziranju in pospravljanju mejkapa. To je najbrž moj najljubši opravek, povezan z ličenjem. Zato tokratno objavo posvečam vsem s podobnimi nagnjenji.


Naj vas spodnje ideje navdihnejo za inovativno uporabo običajnih stvari za shranjevanje in organizacijo ličil v vaši zbirki. Več fotografij in morebitna navodila za izdelavo boste našli, če kliknete na želeno sliko ali besedilo pod njo.

In če ste slučajno spregledali moja DIY projekta, kako praktično pospraviti mejkap: DIY stojalo za šminke in DIY stojalo za make up čopiče.
Kako vi krotite kaos na toaletni mizici ali v kopalnici? Če imate kakšno zanimivo rešitev za ureditev zbirke ličil, jo le delite v komentarjih.


Viri slikovnega materiala so spletne strani, na katere vodijo povezave, ko kliknete na fotografije ali besedilo pod njimi.

Delite z ostalimi:
13 komentarjev

Taki posti so super, so mi prišli že večkrat prav - sploh pri shranjevanju čopičev, šmink.

Jaz imam šmike tako organizirane in je zelo uporabno.
Drugale pa mi je pred kratkim nekdo vrgel mini atomsko bombo na MU predal in je vse razmetano. Res.

Super in uporabne ideje! Sama imam čopiče in barvice v lončkih, lake pa na policah. Drugače sem si pa kupila neko plastično omarico, kjer imam po predalih ločene ostale stvari. Vendar je tista omarica postala že premajhna in stvari niso več organizirane, kot bi morale biti, zato bo treba poiskati neko rešitev za to :)

Jaaaaa jaz neprestano razmišljam in brskam kako bi vse organizirala, predvsem tako, da bi bilo lepo. Ker meni te DIY projekti tako khm bog pomagi izpadejo, preveč otročje in neelegantno. Želim si kakšnih res lepih poličk in mizic in škatlic itd. ampak me do sedaj še nič ni navdušilo :S. Še najbolj so mi všeč tele poličke na steni, te plastične škatle se mi pa naravnost gnusijo, ker so tako uporabne, ampak grde. Bleh... sovražim stvari, ki so zgolj uporabne narave.

Taya, tudi jaz jih rada vidim, ker vedno najdem kakšno novo idejo. :)

Katkoc, tudi pri meni je trenutno tako. Premalo prostora imam, heh.

Zala, večni problemi rastoče zbirke, heh.

Erika, tudi meni so všeč poličke na steni, ampak plastične škatle za lake (oz. čevlje) pa so mi top. Sploh se mi ne zdijo grde - še posebej ko so naložene v kocko. Ampak seveda, vsak ima svoj okus in preference. :D

Hvala vsem za obisk in komentarje.

ups... nisem želela užalit koga s tem, k sem rekla, da so mi te plastične škatle grde. Oprosti, če si tako razumela. Vsak ima pač svoj okus ja ;)

Nisi me užalila, ne skrbi. :) Nisem tega tako vzela. Jaz sem kar tako napisala, da so meni zelo všeč.

Super ideje! Jaz imam čopiče v stekleni vazi/posodi, notri pa vijolične okrasne kamenčke. Za make-up imam plastične predale iz Baumaxa, ki so drugače namenjeni za pisarni material, za lake pa uporabljam stopničasto stojalo za začimbe. Mi pa na žalost za lake zmanjkuje prostora, teh stopničastih stojal pa nikjer več ne najdem...

Sandra from The Puzzle of Sandra's Life

Uh, to je na enaki ravni kot najljubši izdelki, ki gredo iz prodaje. :( Najdeš nekaj, kar ti super odgovarja, potem pa tega ni več.
Držim pesti, da kje naletiš na ustrezna stojala. ;)

Jaz imam en predalnik (za oblačila) s štirimi kar velikimi predali. Sponji je za lake, srednja dva za kozmetiko, ki (vsaj trenutno) ni v uporabi, zgornji za bolj uporabljeno kozmetiko, NA predalniku pa mini plastičen predalniček iz Kika (ki mi gre počasi na živce in se ga bom najverjetneje znebila), okrasna košarica z najbolj nujnimi izdelki, ki jih uporabim vsak dan (obvezne kreme, balzam za ustnice, set za obrvi, primer, bronzer, puder v prahu, korektor), trije lončki (čopiči, lipglossi, črtala+maskare) in seveda ogledalo.
Zaenkrat deluje, ko bo pa zmanjkalo prostora, se pa prijavim za LJ Polje :D

You funny, girl! :P Če zmanjka prostora, se vedno lahko zatečeš v naš skrivni kotiček mejkap obsedencev. :D

JOJ najpomembnejše sem pa spustila :D Imam skoraj identično DIY 'paletko' kot si jo linkala ti. Kovinska embalaža od temper, notri pa najnujnejše: bronzer, blush, nekaj nevtralnih senčk - ki pristajajo mojemu tenu seveda, osvetljevalec, senčka za obrvi, ter 2/3 bolj žive senčke za dni ko mi ni do nevtralnih barv. vse je "depot-ano" iz originalnih embalaž (BH/Sleek/Beauty Uk paletke ali posamezne embalaže). Sem pa vse prilepila s prepognjenim selotejpom, ker doma nisem imela magnetnega traka, seveda pa se mi je z izdelavo na hudičevo mudilo :D

Tudi jaz imam take palete in sem res zadovoljna z njimi. Tako zelo, da me razne Z palete sploh ne mikajo. :D Te od temper in dražjih barv so kompaktne, čvrste in praktične. Nekaj najboljšega, kar sem ustvarila za svojo zbirko. :)

Objavite komentar