Ljubezen in pozornost #4
Najljubše spletne objave v oktobru 2012

Najljubše spletne objave v oktobru 2012

Prvi sneg in silovit padec temperatur pomenita priložnost za uživanje pod toplo dekico in brskanje po spletu. Poglejte, kaj sem jaz izbrskala v oktobru.


Nekaj za prebrati:


Nekaj za pogledati:

Nekaj, kar sem slučajno odkrila:

Nekaj za dušo:

Nekaj brezsramne samopromocije:

In nekaj novega na blogu:

Kako ste uživali v oktobru? Ste izkoristili tople dni za kaj lepega? Ali so vas bolj navdušile nižje temperature? Povejte mi v komentarjih, prosim.

Meni je oktobrske dni lepšalo poležavanje na soncu, brezskrbno opazovanje vatastih oblakov na nebu in poslušanje avdio zgodbic. Prava uživancija, vam rečem!

Ampak ni bilo vse lenarjenje. Ta mesec sem bila ekstra pridna z objavami in prvič sem se dosledno držala objavljanja 3x tedensko. Čeprav je mojih 13 objav v mesecu prav smešnih v primerjavi z izkušenimi blogerkami, ki objavljajo (večkrat) dnevno, lahko rečem, da sem celo ponosna nase.

Če se vam zdi, da sem spregledala kakšno izjemno objavo, je ne pozabite deliti v komentarjih. Lahko pa prilepite tudi zgolj objavo do svojega bloga, če ga še ne poznam. Srečno in vse dobro!

Delite z ostalimi:

19 komentarjev

Hvalaaa za ljubezen <3 Mi je že skoraj toplo postalo :))
Undressed paletko imam tudi jaz in ps: eno imam še na zalogi za bralke in bo zagotovo v naslednjem giveawayu :)
Hvala za tudi ostale zanimive linke :)
X Deja

Moj oktober je potekal predvsem v pripravah na maraton. In na ene par dobrih žurov sem šla. To dvoje ne gre dobro skupaj :)
Zelo si bila pridna ts mesec!

Deja, hvala tebi za obisk in komentar. :) In že se veselim tega giveawaya. :D

Katkoc, haha, ampak tebi ni škodila ta kombinacija. :D
Hvaaala. Upam, da se zdaj ne polenim. Mogoče te povprašam za kak maratonski nasvet, kako ohranjati tempo. :D

če mene vprašaš, je objavljanje vsak dan (ali celo večkrat na dan) totalni overkill.

Oh ja, v večini primerov res. Določene bloge berem vsak dan, ampak načeloma se mi ne zdi potrebno.

Hvala za deljenje objave. :) Sem že precej linkov odprla in grem veselo v branje, tile prispevki so res blazno uporabni, ker marsikaj zamudim na blogsferi odkar je ne prečesavam tako redno. Sicer pa je bil zame oktober predvsem delaven in tako bo tudi ostalo kar nekaj tednov, vsaj kar se faksa tiče. Sem se pa tudi precej več ukvarjala z mejkapom, zaradi dveh projektov in me vse skupaj še bolj navdušuje kot me je prej, tudi precej sem se naučila. Upam, da končno utegnem kaj več o tem napisati tudi na blogu, ampak se zaenkrat držim nad vodo s prispevki izključno zaradi pravila 'dvakrat na teden objavi kaj', ki se ga zaenkrat kar držim.
Se mi zdi trikrat na teden objavljanje zelo uspešno! Meni enostavno več ne uspeva, in, glede na to da sem lep čas objavljala čisto vsak dan, se lahko le strinjam z duckalicious, res je overkill, za avtorja, predstavljam pa si da tudi za marsikaterega bralca.

Uh, tokrat si mi pa dala za brati :D
Hvala za omembo <3

Jaz sem bila ta mesed tudi zelo pridn,a najbolj do sedaj, ever. Sicer tudi mojih 14 objav ni veliko, ampak je pa res največ kar gre - nevem, kako lahko "tavelike" blogerke delajo še KARKOLI poleg bloga s 50imi objavami na mesec! :O

Ulmiel, se že veselim prispevka o tvojem projektu. Zdaj me pošteno matra firbec, kaj bi to lahko bilo. :)

Nuša, nisva bili sami midve pridni. :D Zato je ta mesec toliko objav. Pa še toliko novih blogov sem odkrila, da jih bom delila v posebni objavi, ker bi tukaj ostali povsem spregledani. :)

Vprašanje o pogostosti objav je zame dokaj pereče. Že večkrat sem pomislila, da bi povprašala, koliko objav je optimalno za bralce. (In če je kdo pri volji, naj kar pove, prosim.) Zaenkrat bom poskusila ostati pri 3x tedensko + mogoče kaj lahkotnega za vikend/vmes. Težko je najti neko idealno kombinacijo. :/ Mnja.

Super predlogi in hahahahaha šele sedaj si odkrila da ima YSL šminka ogledalce? :D

Ja in še to zelo slučajno. :D

Pozna kot vedno :) Hvala za omembo :* Oktober je bil zelo delaven, a vseeno super. Še raje imam pa sedaj november, ki je moj najljubši mesec :)

A s kakšnim posebnim razlogom?
Jaz imam sicer novembra RD, ampak mi ni posebej ljub. :D

Najlepša hvala za še eno omembo in hura za GFC! Te že sledim. :)

Aaaa super linki, grem vse poklikati in prebrati! Takšne objave so mi super ;)

Hvala, Sandra. Za komentar in sledenje. :)

Hvala, Ana. Tudi jaz jih rada vidim drugod. Vedno odkrijem kakšen nov blog, ki ga potem z veseljem spremljam. :)

Joj, šele zdajle sem videla, da si dala link do mojega bloga. *blush* Najlepša hvala, sploh si ne predstavljaš, kako veliko mi to pomeni in kako si mi polepšala dan. :*

Potem je tudi meni polepšan dan. <3

Meri, če ga kmalu ne zaženem, ga bom počasi nehala reklamirat, tale moj projektek kar stagnira. Zadnje čase hodim spat ob treh ponoči(in vstajam okoli osme), ker dejansko nimam časa iti prej v posteljo, tako da dodatno fotkanje za nov projekt nikakor ne pride na vrsto. Upam pa da mi uspe, je mejkap related in bi rada odprla še eno malo poglavje svojega blog, ki nakazuje še na eno moje veselje v mejkap svetu. :)

Uh, potem ti želim, da se stvari umirijo in najdeš čas vsaj za dober počitek. *hug*

Objavite komentar