Jesenski seznam željaJesenski seznam želja

Jesenski seznam želja, vir fotografije

Zelo redko pišem sezname želja, ker se potem dejansko angažiram in vse pokupujem. Ampak zdaj se mi je nabralo nekaj izdelkov, ki bi jih želela imeti, zato sem jih zbrala v kolažu, ki sledi.Jesenski seznam želja

[1] Skindinavia The Original Makeup Finishing Spray, ker je obstojna baza predpogoj za čudovit mejkap.

[2] Revlon Super Lustrous Lipstick v odtenku Black Cherry, ker je idealen odtenek za vampy ustnice.

[3] Real Techniques Setting Brush, ker se ponovno navdušujem nad senčenjem in se mi ta čopič zdi popoln za senčenje ličnic.

[4] the Balm Mary-Lou Manizer, ker si želim svežih in sijočih lic tudi sredi sive zime.

[5] BeautyUK Pearl Eye Liner v odtenku Sphinx, ker imam zlat liner na WL, odkar sem v trilogiji The Hunger Games prebrala, kako ga je nosil stilist Cinna.

[6] Sleek Makeup i-Divine Au Naturel, ker stalno padam na nevtralna mat senčila.


Kaj se nahaja na vaših seznamih želja?

Imate mogoče katerega izmed zgornjih izdelkov in lahko z njihovo kakovostjo potrdite moje hrepenenje po njih? Ali morebiti ovržete, za kar bi vam bila hvaležna moja denarnica, heh.


Delite z ostalimi:

25 komentarjev

Jaz obožujem Sleek palete in če bi lahko, bi pokupila vse. A na žalost vedno dobijo laki prednost pred temi paletami.

Moj seznam želja je neskončen - vedno, ko kakšen izdelek obljukam, se pojavi vsaj en nov must-have. :S

Ta Sleek paletka je super, jaz jo imam in sem zelo zadovoljna. Toplo priporočam. :)

Taya, jaz sem edino na lake zelo imuna in jih imam zgolj redno na WL. Ampak zato sem pri ostalih mejkap izdelkih šibka. :)

Starlight, hvala za priporočilo iz prve roke. :)

No, fantastično. kar kupi vse po dvojno, pa ti nakažem denar. Lol?
Ampak čisto resno, vse je bilo do sedaj tudi na mojem WL (razen highlighterja, ki pa je zdaj dodan).

Iz tvojega WL imam samo RT čopič, ki pa ga še nisem preizkusila za senčenje, ker je precej majhen. Verjetno bi delo vredu opravil, ker je rahlo fluffy. Od njih za senčenje s krem izdelki uporabljam contour brush.
Mnenje glede ostalih reči ... Skindinavia tudi mene zanima, Revlonove šminke so luštne (jaz imam rada njihovo mat linijo), osvetljevalcev ni nikoli premalo, nad BUK črtali nisem navdušena (imam dva vijoličen in moder), Sleek palete ... oh Sleek palete ... mešani občutke me obdajajo ob njih. Njihova šimrasta senčila (sploh iz starih izdaj) mi gredo hitro v gubo, ker so preveč kremasta. Njihova mat senčila so po večini kar OK. V glavnem ... vedno znova me zamika, da bi še kakšno kupila, ker so barve luštne, a se držim nazaj, ker se nobena pri meni ni ravno "primla".

Nuša, ni tako nenavadno, če gre za tako priljubljene izdelke. :D

Maestra, do zdaj sploh nisem opazila RT Contour Brush, pa vidim, da sta kar podobna čopiča.

Pa škoda, da ti Sleek ne odgovarja. Meni so njihove palete med najljubšimi senčili. Nazaj se držim samo, ker imam toliko enakih odtenkov. Večni problem.

hehe jaz svoje ne pišem, ker si verjetno želim že več kot 50 stvari :). Ko imam kej denarja viška, takoj pokupim nekaj od teh stvari, ampak kaj, ko ob tem, ko sem nakupovala te, že vidim nove, ki bi jih imela in sem spet na istem :S

Hej! definitivno lahko potrdim da je Sleek paletka super in vredna denarja, sama sem zelo zadovoljna z njo. Me pa še zanima glede Black Cherry šminke, tudi sama jo imam na wish listi pa je nikjer ne najdem, še kolegico sem prosila naj pogleda za njo ko je bila v Avstraliji pa baje da je ne delajo več.. ampak bi jo res rada, ali pa kak dupe ki bi bil podoben po odtenku in cenovnem rangu. Imaš kak predlog morda za dupe?

Erika, da ne pišemo, zgolj pomeni, da najpomembnejše pomnimo, heh. :D

UniqaPoly, pozdravljena. :)
Nisem vedela, da jo je tako težko dobiti. Mogoče je dupe Revlon Wine Not (tukaj je primerjava), čeprav finiš ni enak. Tako iz glave še mogoče Catrice After Work Wine. Meni je bila sicer malo rjavkasta, zato sem vzela Tell Me A Berry-tail, ki je svetlejša in ni tako vampy. Poglej swatche, mogoče bo tebi odgovarjala. :)
Hvala za komentar in vprašanje. :)

lol za utemeljitev #5 :D

Če je pa res. :D

Šminka in čopič <3
Pa tudi EL. Čeprav sem se šla včeraj tuširat in glavo umivat z njim, ker je itak res obstojen. Pa ni preživel :D No, nekdo je moral naresti preizkus :)

Hvala, da si se žrtvovala. Zdaj vem, da me ne bo mogel krasiti v vodi. :D Ampak če zdrži vse ostalo, bo dobro.

Ta Sleek paleta je čudovita, čisto "moje" barve.

Res so jih dobro združili. :)

Moja WL bo tako okoli novega leta šla tudi na blog, če mi bo uspelo, lani sem tako naredila in bila kar uspešna pri črtanju zadev. Na splošno so na WL: BB krema, tista tvoja korejska, dober eyeshadow base (se odločam med TF insurance in Etude), Stigma čopiči, ArtDeco DvT šminka 634 (ne smem kupiti, na WL je pa lahko :P), Revlonovi Lip Butterčki, ArtDeco DvT senčki v temno zeleni in vijolični barvi ... hm, takole na kratko. Aja, parfume raje pustiva, tisto so moje sanje, ker itak nikoli ne bom imela več kot enega, morda dva ko bom velika in bogata in je WL bolj selekcija vonjev. :D

S tvojega seznama bi zelo rada imela dober primer, to mi tudi še manjka, za cel obraz. Obožujem Beauty UK eyelinerje, dejansko sem že razmišljala, da bi kupila še preostale tri, ker imam te doma stalno v uporabi. Ravno zlatega nimam, tako da ti ga ne morem oceniti, so pa tisti ki jih imam super, z izjemo muhaste Oceanie, ki potrebuje malce več časa, ampak vedno znova ugotovim da je vredna tega. :)

Jaz imam Skindinavio, pa mi ni preveč všeč. Sicer res podaljša obstoj MU, tako da ta zdrži praktično cel dan, vendar na koži pusti tak zoprn svetleč videz, ki mi ni všeč, tako da spreja praktično ne uporabljam.

Ulmiel, vidim, da bo lista zelo dolga. :D
Za Beauty UK linerje si me ti zelo navdušila in od takrat si zelo želim kakšnega za preizkus, ampak večino barv že imam ali pa mi ne odgovarjajo. Zlat bi bil popoln zadetek v vseh pogledih. :D

Sunshine, hvala za tvojo izkušnjo. Škoda, da nisi tako zadovoljna, kot bi bilo za pričakovati po obljubah proizvajalca in drugih ocenah. :(

Hvala za idejo.:) Tell me a berry tail mi je presvetla, After Work wine pa je šla iz prodaje pred časom. Wine not od Revlona je tudi po večini že iz prodaje, sem jo sprobala drugače ko je bila znižana, pa me ni prepričala.. Mogoče catrice fred/ginger ali pa kako črtalo v tako temni barv bo tudi fajn. Hvala vseeno ta ideje :)

Hm ... očitno sem After Work Wine zamenjala s kakšnim trenutnim odtenkom, ki je bil precej temen, v sedanjem asortimentu na spletu pa ne najdem nobene takšne. Res ne vem, katerega sem potem gledala. :D Sori za zmešnjavo.

Jaz imam vse Real Techniques čopiče na WL! Že vidim kok bom zapravljala v Londonu... :D

Sandra from The Puzzle of Sandra's Life

Sandra, za vsak slučaj preveri še cene na spletu. :)
Jaz bom naročala na iHerbu, ker se mi zdijo precej cenejši kot v EU - klik za njihov asortiment tam. Čeprav bi jih bilo fino videti še v živo pred nakupom. :)

Hej! Samo da ti sporočim, morda te bo zanimalo. Našla sem super dupe za Revlon Black Cherry oziroma Blackberry - to je Misslyn šminka 122 Extravaganza, našla sem jo pa slučajno v Mullerju, stane okoli 5-6 evrov! Super se jo da nadgrajevat, tako da ni nujno samo za full on look, bom pa verjetno vseeno rabila še kak tako temen lip liner :)

Najlepša hvala, da si si vzela čas in se oglasila. <3 Ko pridem nazaj v SLO, jo obvezno pogledam. Hvala! :)

Skindinavio bi tudi jaz imela, ravno tako tale Real techniques čopič.
Au naturel je pa moje all time favourites paletka. Toplo priporočam :))
X Deja

Objava komentarja