Golden Rose lak za nohte v odtenku 239Golden Rose lak za nohte 239

Ocena laka za nohte Golden Rose, odtenek 239

Z navdušenjem ponovno odkrivam, kako toplo jesensko sonce osvetljuje čudovite barve dragih kamnov, ki so stalen del jesenskega ličenja. Tako je lak Golden Rose v odtenku 239 idealna izbira za nastavljanje zadnjim sončnim žarkom, kajti ravno ti pokažejo njegov pravi sij.Kaj pravi proizvajalec?

Protects and nourishes your nails with its protein content. Creates beatiful nails with its rich colour alternatives. Fast drying and easily applicable with its high quality brush.

goldenrose.com.tr


Embalaža in čopič

Embalaža je sestavljena iz razmeroma velike stekleničke (12,5 ml) kapljičaste oblike in valjastega črnega pokrova. Ozka oblika slednjega se lepo prilega prstom in je prijetna za držanje pri nanosu laka. Tudi steklenička ima majhen premer in ne zavzema preveč prostora pri shranjevanju, ker je nedvomno plus.

Čopič ni ravno pohvalne kakovosti. Gre namreč za okrogel in ozek čopič z dolgimi ščetinami, ki rade uidejo kontroli pri lakiranju nohtov. Težko je doseči čiste linije, ker predolge in mehke ščetine silijo po svoje.


Odtenek

Golden Rose lak za nohte 239

Že po imenu 239 lahko sklepamo (just kidding), da gre za temno, gozdno zeleno s hladnim modrikasto-sivim odsevom. Osnova laka je precej zelena, vendar drobne bleščice, ki tvorijo frosty finiš, varirajo med hladno zelenimi in srebrnimi. V senci lak izgleda zelo temno, vendar naravna svetloba pokaže njegovo pravo lepoto in globlji sijaj.

Tekstura

Lak je nekoliko redkejši, a dobro mazljiv.

Nanos

Zaradi redke teksture in posledično slabše pigmentiranosti boste za popolno prekrivnost potrebovali tri tanke sloje. V idealnem svetu bi zadostovala že dva izdatna sloja, vendar so zaradi frosty finiša vidne sledi čopičev, če nanašate debelejše sloje. Kljub več slojem se lak dokaj hitro suši.

Po prvem, še prosojnem sloju je lak odločno zelen, vendar z vsakim slojem dobiva temnejšo barvo in globlji sijaj. Da popolnoma zakrijete morebitne sledi čopiča in hrapavost nohtov, ki jo frosty laki dodatno naglasijo, vam priporočam še uporabo nadlaka. Ta bo poudaril tudi smaragdni sij laka.

Obstojnost

Obstojnost laka je zadovoljiva in manikura z nadlakom bo brezhibnega videza nekaj dni.

Odstranjevanje

Odstranjevanje je bilo zelo enostavno, kljub več slojem in nadlaku.

Kje in koliko?

Jaz sem lak kupila v Bosni in Hercegovini, kjer je v trajnem znižanju stal zgolj 0,75 €. Pri nas so njihovi izdelki trenutno nedostopni, vendar se šušlja, da bodo v kratkem na voljo v novi spletni trgovini.

Embalaža ● ● ● ●
Aplikator ● ● ●
Odtenek ● ● ● ● ●
Tekstura ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ●
Obstojnost ● ● ●
Odstranjevanje ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ●
Cena ● ● ● ● ●
Končna ocena ● ● ● ●

Zanimivost odtenka 239 bo pritegnila ljubiteljice jesenskih barv draguljev, ki jih videvamo tudi v mnogih kolekcijah. Če imate dostop do lakov Golden Rose, vam priporočam, da poiščete tudi ta odtenek. Čudovito bo izgledal v kombinacijah z ostalimi jesenskimi in zimskimi barvami.

Golden Rose lak za nohte 239
Golden Rose lak za nohte 239
Golden Rose lak za nohte 239

Poznate lake Golden Rose? Si lastite katerega? Kako ste zadovoljne z njim?

Delite z ostalimi:
11 komentarjev

Lep zelenko :) Jz bi tut hodila v Bosno po lakce! :D

Wau, lep je. Čist jesenski odtenek :)

Jaz imam nekaj Golden Rose lakov in sem zadovoljan z njimi, a nimam še nobenega iz te kolekcije. Barva pa je krasna, ravno po mojem okusu.

Lep je. Zakaaaaj je trislojček? To oprostim samo najnajnajlepšim lakom.

Colorful Harmony, sploh po taki ceni, ne? :D

Ana & Taya, hvala. :)

Katkoc, mnja, lahko bi bilo bolje. Ampak mene ti frostyji tako namatrajo pri lakiranju, da se mi zdi v tem primeru večji problem finiš kot toliko slojev. :$

"Že po imenu 239 lahko sklepamo (just kidding), da gre za temno, gozdno zeleno s hladnim modrikasto-sivim odsevom."

I LOLed at that :D Drugače pa OMG eden izmed lepših lakov, ki sem jih videla zadnje čase, perfekten je <3 Res škoda, da jih ne prodajajo tudi pri nas :(

Čudovit odtenek, ampak seveda nedostopen -.-
Ko se že ravno hvališ, kako poceni je v Bosni, ko prideš nazaj ti nakažem ene 50€ in mi ob naslednjem obisku nakupiš pri nas nedosegljive firme. :D (just kidding - or? :D)

Ina, o, hvala. Zdaj počutim res posebno s tem lakom. :D

Nuša, če boš kar koli želela, samo napiši. Sem ravnokar v BiH. ;)
Zelo poceni je Rimmel (skoraj v Catrice cenovnem rangu), dostopni so še Golden Rose, Aura, nekaj od Flormarja in najbrž še kaj, pa se zdaj ne spomnim.

Meri, ne me dražit! :D Imam celo škatlo še ne sprobanih lakov, pa še "šparam". Za ta mesec sem končala (razen essence LOL, ki ga pa upravičeno moram nabavit za twin post z Marto iz Chit Chat Nails :D)!
Ampak hvala za ponudbo! *rožica*

Hehehe, pri imenu sem se zares zasmejala. :D Je pa lep odtenek, seveda, zeleno + jaz = ljubezen. Od Golden rose imam dva laka, če se prav spomnim. Eden je nežno vijoličen foil odtenek, ki se ga poskušam znebiti, ker imam preveč foil lakov. Drugi je čudovit globoko moder shimmer, na steklenički je viden še vijoličen flash duochroma, ampak ne vem, če bo viden na nohtih, ker ga še kar nisem preizkusila. *blush*

Lepa barva, a mi finiš ni všeč. In še trislojček ... uf, samo za najhudejše se trislojno potrudim. :)
Sicer pa imam nekaj GR lakov, a me noben ni obsedel, da bi sploh imela posebno mnenje o njih. Hja, tako je, če imaš toliko lakov, potem kakšne kar na hitro preskočiš. Temu bi lahko rekla "muhe enodnevnice". LOL

Objavite komentar