16 DIY projektov z laki za nohte16 DIY projektov z laki za nohte

16 DIY projektov z laki za nohte, vir fotografije

Začelo se je s prstani, obarvanimi z laki za nohte. Danes jim sledi vedno več ustvarjalnih projektov, za katere potrebujete zgolj malo dobre volje in raznobarvne lake za nohte. Skupaj si oglejmo, česa vse se lahko lotite že ta vikend.


Za svoj zadnji DIY projekt na blogu sem namesto barv uporabila lake za nohte in se navdušila nad njihovo uporabo v ustvarjalnih projektih. Zato sem na spletu pobrskala za podobnimi idejami in našla nekaj sila prisrčnih in zabavnih za izdelavo.

Navodila za izdelavo z oblico slik si lahko ogledate, če kliknete na želeno sliko ali besedilo pod njo. Vsi projekti so enostavni in primerni tudi za nespretne osebe z dvema levima rokama. Zato ne odlašajte - izberite najljubšega in se lotite izdelave!

Imate vi kakšno podobno idejo, kako v DIY projektih uporabiti lak za nohte? Prosim, delite jih v komentarjih. Vesela bom vsake izmed njih.


Viri slikovnega materiala so spletne strani, na katere vodijo povezave, ko kliknete na fotografije ali besedilo pod njimi.

Delite z ostalimi:
7 komentarjev

Super ideje, bom definitivno poskusila kakšno. Sama nimam kakšne, si jih že ti napisala ogromno :)

Jaz sem stare lake uporabila na CD ovitkih, ki niso imeli ob strani papirja za označevanje. Plastičen rob sem pobarvala, pa potem s flomastrom označila vsebino :) Tole s ključi se spomnem, da je moja mami od nekdaj označevala z laki :D Za večje površine lakirat (npr. čevlji) se bojim, da gre za to ful laka in da je možno, da nanos ni najlepši, če se vmes med nanašanjem lak že zasuši... marmoriranje okraskov - top!! :)))

Kuuul! Tisti kozarci mi res lepo zgledajo.

Zanimive ideje! Ampak jaz imam preveč rada lake, da bi z njimi kaj barvala (razen nohtov) :D

Za večino sem že slišala, ampak tisti novoletni okraski so pa res zakon ane!! Samo se moram še odločiti, ali mi je škoda lakov... :D

Kozarci res zmagajo. :) Super zgleda! Sicer pa sem zaenkrat uporabila lake le za izdelavo prstanov in mask, tistih beneških, za okoli oči. :) Pa je super izpadlo.

Colorful Harmony, super ideja s CDji. Tvoja mami je bila očitno zelo napredna, heh. :)
Imam pa tudi jaz podobno pomisleke za barvanje večjih površin, čeprav čevlji na sliki ne izgledajo tako slabo.

With love, Ana. & Nuša, zato pa so poceni ali stari laki. :D

Katkoc & Ulmiel, tudi meni so kozarci med najljubšimi.

Hvala za komentarje, :)

Objavite komentar