Nekaj za odžejanje: OPI lak Tropical PunchOPI lak Tropical Punch

Odžejajte se z OPI lakom v odtenku Tropical Punch

Tropical Punch je idealen odtenek za poletje. Tako po barvi kot tudi imenu, ki včasih lahko že samo po sebi pričara poletni oddih v tropih, čeprav v resnici šele odštevamo dni do dopusta.Ker so značilnosti OPI lakov precej podobne, jih ne bom ponavljala v tokratni oceni, ampak vas lepo vabim k branju ocene laka v klasično rdečem odtenku OPI Vodka & Caviar. Tam boste izvedeli vse o proizvajalčevih obljubah, sestavinah, embalaži, čopiču, kje in koliko boste za njih odšteli. Saj veste, moje standardne kategorije ocen.

Danes pa se bom posvetila konkretnemu odtenku Tropical Punch, nanosu in obstojnosti laka, ki se utegneta razlikovati od ostalih OPI lakov.


Odtenek

OPI lak Tropical Punch

Odtenek Tropical Punch sodi med zelo popularne koralno rožnate odtenke, ki jih že nekaj let videvamo med poletnimi ljubljenci. Kar ga za trohico ločuje od podobnih odtenkov, je komaj zaznavna zamolklost barve. Vendar ta nikakor ni tako razvidna, kot jo kažejo ostali swatchi na spletu, ki laku po moji presoji delajo totalno krivico. Prisežem, da so moje fotografije (na koncu objave) tokrat bolj korektne.
Sicer gre za kremen odtenek brez kakršnega koli šimra ali bleščic.

Tekstura

Tropical Punch ima popolno teksturo. Ni preredek in se ne razliva po nohtu ali kaplja s čopiča, in hkrati ni pregost, da bi se vlekel pri potegu s čopičem.

Nanos

Nanos tega laka je pravi užitek. Zaradi odlične teksture, dobrega čopiča in prekrivnosti vam nanos ne bi smel povzročati nobene težave. Za popolno prekrivnost lahko uporabite že en debelejši sloj, vendar vam svetujem, da si vzamete nekaj minut več in rajši nanesete dva tanka, ki se bosta hitreje posušila in podaljšala obstojnost laka na nohtih. Čopič ne pušča nobenih sledi. In tudi brez nanosa nadlaka se bodo vaši nohti krasno svetili.

Obstojnost

Obstojnost je nekje med solidno in dobro, kar pomeni, da boste brez nadlaka ohranili brezhiben nanos nekaj dni.


Embalaža ● ● ● ● ●
Aplikator ● ● ● ●
Odtenek ● ● ● ● ●
Tekstura ● ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ● ●
Obstojnost ● ● ● ●
Odstranjevanje ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ● ● ● ●
Cena ● ● ●
Končna ocena ● ● ● ●

Jaz sem z lakom zelo zadovoljna in ga priporočam dalje, vendar sama sem lak kupila, ko je bil znižan, zato nakupa ne obžalujem. Vendar vsem ostalim zaljubljencem v tovrstne odtenke, ki jim je pomembna cena, svetujem, da pobrskajo med cenejšimi laki, ker ni vrag, da obstaja kakšen popolnoma identičen.

OPI lak Tropical Punch
OPI lak Tropical Punch
OPI lak Tropical Punch

Ste tudi vi podlegli poletnim koralnim odtenkom? Jih nosite? Kateri je vaš najljubši?

Jaz sem popolnoma padla v take odtenke in jih letos zelo pogosto nosim. Skoraj vsaka druga moja manikura pade v kategorijo nedoločljivih odtenkov med rdečo, roza in koralno barvo.

P.s. To so prve javne fotografije mojih zelo kratkih nohtov, zato vas prosim, bodite milostni. Kot nekdo, ki je dolga leta grizel nohte, sem zelo nesamozavestna, ko jih popolnoma skrajšam.

Delite z ostalimi:


Nove objave na vaš elektronski naslov


16 komentarjev

Nohtki so čudoviti. Tudi kratki.
Kot bivša odvisnica od grizenja nothov te tudi popolnoma razumem in ti želim vso moč da te ne premami :)

Joj res so lepi! Meni so zelo všeč kratki nohti, kot nekakšni bombončki so, sama si jih pa žal ne morem privoščit imam predebele prste. So pa OPI laki res kvalitetni ampak se hitro posušijo (moram si umislit thinner- al kaj je že tisto).

Nohtki so mi všeč. Tudi barva je kul!

Oh, hvala vsem. <3
Potem ne bom več čakala, da zrastejo, preden pokažem še kakšen lak. :)

Nika, sem že skoraj desetletje brez grizenja (hihi, kako stara zvenim tako), tako da me to ne skrbi. Niti ne vem točno, zakaj me moti, ko imam kratke nohte. Mogoče ker sem si vsa leta grizenja želela imeti dolge nohte. :)

Erika, thinner je res zakon zadeva in jo toplo priporočam. Sploh če imaš malo obsežnejšo zbirko lakov. Dejansko se splača investicija vanj, ker tako ne rabiš skoraj nobenega laka zavreči, ko se zgosti.

Katkoc, hvaaala. :)

Mmmm juicy in super nohti:) Na žalost pa se jaz in OPI ne razumeva najbolje.

Hvala, Ina. :)
A s kakšnim posebnim razlogom? So te razočarali/razjezili kot znamka ali kar tako?

Tudi meni sicer niso najljubši, ampak dva njihova laka, ki imam, sta mi všeč. :)

Lepi nohtki in lepa barva!! A to so popolnoma skrajšani? o.O Meni ne delujejo neki ekstra kratki ;) Mene predolgi nohti spravljajo ob živce, nič ne morem počet pol z rokami... so mi ljubši krajši kot predolgi. Sicer pa OPI.... ko bom velika in bogata definitivno! :PPP

Hehe, niso popolnoma skrajšani. To so bili pred enim tednom, tako da sem v času fotografiranja imela kakšen mm narastka. Ampak zame še vedno zelo kratki. :D Se najbolje počutim in tudi največkrat "nosim" dolžino 2 mm čez blazinico. Ker imam zelo drobne roke (jaz jim pravim infantilne), da mi podaljša prste.

Jaz tako uživam v iskanju cenejših alternativ (da lahko več kupim, ne šparam, hehe), da me OPI večinoma pušča ravnodušno. Če res ni kake barve pri drugih proizvajalcih, pogledam pri njih. Jih pa zelo pogosto skupno kupujemo s prijateljicami za RD. :)

Krasen lak, tak 'juicy'. Me spominja na kakšno sočno sadje. Pa lepe nohtke imaš! <3

Ime so čisto zadeli, ne? :D
Hvala, Summer.

Huda barva! Prijateljica mi je povedala za tale blog in morm rect, da se brez problema kosaš z tujimi blogi na katerih ponavadi surfam. Keep up the good work :)

Sabina, najlepša hvala za tako lep kompliment. :)
Upam, da najdeš kaj koristnega tudi v prihodnjih objavah in se še srečava v komentarjih. :) Vse dobro!

Tvoji nohti so zelo lepi, tako da nikar skrbet za to. :) Tvoj nail bed (hmm, imamo sploh slovenski izraz za to?) je velik in podolgovat, kar obožujem. :) Barva me sicer ni pritegnila, niti se ne spomnim, če imam kakšne koralne odtenke doma. Letos sama sebe presenečam z živo rdečimi odtenki, lani namreč skoraj nikoli nisem nosila rdeče, ker se mi je zdela dolgočasna. Zdaj se moja ljubezen do te klasične barve očitno spet vrača. :)

A veš, da še vedno ne morem verjeti, da se mi je "nohtna posteljica" (toliko o slovenskem izrazu) popravila po dolgoletnem grizenju nohtov. Ni sicer tako podolgovata, kot bi si želela (niti ne more biti, ker imam zelo majhne roke in tudi nohte), ampak sem kar zadovoljna. Pa saj imaš tudi ti čudovite nohte, ko so povsem kratki. Upam, da jih kaj pokažeš, zdaj ko praviš, da si jih spet postrigla. :)

Khm, khm, rdeča je dolgočasna? :O Šokiraš me, majke mi. :P

Zelo lepa barva!

P.S. Kratki nohti so čist kul. Meni še nikoli ni ratalo imeti dolgih, ker se mi vedno prej zlomijo...

Sandra from The Puzzle of Sandra's Life

Hvala, Sandra. :)

In kakšno prijetno presenečenje je odkritje tvojega bloga, na katerega doslej nisem naletela. Če boš imela ogromno prometa danes, vedi, da ga polovico povzročam jaz z brskanjem. :D

Objavite komentar