Ljubezen in pozornost #1
Najljubše spletne objave v juliju 2012

Najljubše spletne objave v juliju 2012

Z julijem, ki se danes izteka, začenjam novo rubriko mesečnega pregleda najljubših objav na lepotnih blogih in spletnih straneh. S to malo gesto se želim zahvaliti vestnim blogerkam, da vsakodnevno lepšajo naš virtualni košček sveta.


Nekaj za prebrati:


Nekaj za pogledati:


Nekaj za poslušati:

Nekaj, kar sem slučajno odkrila:

In nekaj brezsramne samopromocije:

Kako ste vi preživeli julij? Ste kje dopustovali? Ali šele načrtujete?

Moj julij je bil poln vzponov in padcev, ampak taka je tudi krivulja srčne funkcije. Torej živim in vsakodnevno iščem drobne radosti v pisanih poletnih krilih, bleščicah laka, ki so vidne samo na soncu, prosojnosti komaj zrelega grozdja, ko ga obsijejo sončni žarki, lepoti nove pahljače in sočnih breskvah.

Če se vam zdi, da sem spregledala kakšno izjemno objavo, je ne pozabite deliti v komentarjih. Lahko pa prilepite tudi zgolj objavo do svojega bloga, če želite. Srečno in vse dobro!

Delite z ostalimi:

16 komentarjev

Kok super rubrika! Ko preidem nazaj na tirnice, bom morda tudi jaz začela kaj podobnega, če te ne moti. :) (dobiš credit, ofcourse. :D)

P.S.: Hvala za promocijo! *_*

Oooo kako lepo :* res zelo pozorno, mi je žal, da se nisem jaz spomnila česa takega :D.

Super rubrika :) Julij je bil pa na žalost bolj delaven in študijski, ampak bo pa jeseni bolje :)

Nuša & Erika, z veseljem omenim svoje najljubše bloge. :)
In če se odločita za kaj podobnega, meni ne dolgujeta ničesar, ker ni niti moja izvirna ideja. :) Jaz sem zgolj pokombinirala več podobnih rubrik s spleta.

Ina, imaš prav. Čestitke za opravljene izpite in srečno s študijem tudi dalje.
Danes pa sem že uživala v tvojih preteklih manikurah. :)

Oh, hvala ti za omembo. :) Danes sem imela Lisin dan. Miljon njenih posnetkov sem pogledala, ne morem se naveličat, fantastičen make up, fantastičen glas, res je simpatična. Hkrati upam, da mi bo kaj v glavi ostalo naslednjič ko bom pred ogledalom. :D

Super rubrika! In seveda najlepše hvala za omembo :)

Čeprav sem sama vse prej kot vestna blogerka zadnje čase... *blush*

Ulmiel, tudi jaz se nikoli ne naveličam Lisinih videov. :) Včasih ko imam čas, si prav najdem kakšnega najljubšega in se zraven ličim po njenih navodilih. Tako sem našla nekaj super tehnik, ki jih zdaj redno prakticiram. :)

Biba, kilometrina je pomembnejša kot trenutna brzina. :P Čeprav pogrešam tvoje objave, razumem, da včasih padeš ven. Zaradi česa konkretnega ali kar tako. Jaz sem v bloganju šele eno leto, pa sem bila v takem moodu že nekajkrat. :$

Meri, super rubrika "thumbs up" ...

Aja, prvi link (Nihrida) ne dela :).

Marijana, hvala! :) Je že popravljen.
Malo se mi je zmešalo do vseh povezav. :D

Meri, jaz sem se zaljubila v en njen zelo močan in svetel zelen look, komaj čakam, da se malce shladi, da ga lahko uporabim. Ah ja in pa njen tutorial za nanos rdeče šminke si zasluži neke vrste nagrado, resno. So pa zame najbolj poučni tutoriali za everyday/nežnejši look, pri teh sem najbolj neizvirna, ker so me od začetka dolgočasili, zdaj pa odkrivam te njene skrivnosti in tudi ko jih uporabim, vidim, da so v bistvu blazno priročni in da lahko naredijo ogromno spremembo na obrazu. In pa seveda pridno delam seznam stvari, ki jih še potrebujem. Sicer načeloma uporablja zelo high end izdelke, tako da se firm izogibam, bom poskusila cenejše verzije najt. :)

Njen tutorial za nanos rdeče šminke si zasluži medaljo, res!
Tudi jaz "poberem" njene tehnike in včasih cele videze, ampak izdelki so pač HE in teh nimam. Nadomeščam s tistim, kar imam, ali kupim kaj cenejšega. :)

Hvala za omembo. *rožica*
Lisa je res 1A - vse lepo nazorno razloži, prikaže uporabne zadeve ... še ena fanica torej. :D

Julij? Mah - bolj beden, pa kaže, da mu bo sledil v istem tempu tudi avgust ... in september. :S

Joj, najlepša ti hvala za mention. Ne moreš si mislit, kok mi pomenijo taki lepi komentarji. Res od srca hvala :***

Meri, hvala za razumevanje :*

Malo samopromocije nikoli ne škodi :)

Objava komentarja