Nakupi na PoljskemNakupi na Poljskem + nagradna igra

Nakupi na Poljskem + nagradna igra

Po dveh preeeedolgih tednih odsotnosti sem nazaj. Najprej sem se malo potepala po Poljskem in se potem še kot Gastarbeiter zaposlila pri starših. Ampak zdaj sem tu, da vam pokažem, kaj sem vmes nakupila. Pri tem nisem pozabila niti na vas, zato ne spreglejte nagradne igre na koncu posta.


V okviru strokovne ekskurzije smo kulturologi konec aprila obiskali poljsko mesto Wrocław. Ne bom najedala z informacijami ali slikami (ker se mi ni dalo slikati), ampak naj povem, da je mesto malo večje kot Ljubljana in ima bistveno večjo ponudbo na kozmetičnem trgu. Ogromno meni neznanih znamk in še več pri nas nedostopnih znamk, zato sem izkoristila nakupe v tej smeri.

Kupila sem nekaj izdelkov, ki so se dolgo valjali po moji WL, in nekaj takih, ki so bili stvar trenutnega navdiha. V vsakem primeru sem poskušala biti racionalna in izbrati stvari, ki jih bom dejansko uporabljala. Glede na majhno število kupljenih stvari, se mi dozdeva, da mi je uspelo.

Tokrat bom pokazala samo sličice in navedla imena izdelkov. Za ocene je prezgodaj, ker sem nekatere izdelke preizkusila samo enkrat ali še to ne. Če boste pozneje želeli kakšno podrobnejšo oceno, se le oglasite v komentarjih, prosim.


Nakupi na Poljskem + nagradna igra

Lip Smacker, Cotton Candy in Coca-Cola

Nakupi na Poljskem + nagradna igra

Wibo Express Growth, odtenek 310


Nakupi na Poljskem + nagradna igra

Eveline Celebrities Eyeliner, črni

Nakupi na Poljskem + nagradna igra

Inglot AMC Eyeliner Gel, odtenek 74


Nakupi na Poljskem + nagradna igra

Inglot okrogla senčila, odtenki zgoraj od leve: Pearl 422, Pearl 423, Pearl 452, Matte 361;
in spodaj od leve: AMC 63, Pearl 420, Matte 342, Matte 390

Nagradna igra

Za vas sem izbrala šest lakov poljske znamke Delia Cosmetics, med katerimi bosta lahko dve srečnici izbrali tri želene odtenke. Odtenki si od leve proti desni sledijo tako:
[210] prava živo rdeča, krem finiš,
[151] zamolkla topla vijoličasta, krem finiš,
[144] topla vijoličasta z drobnimi modrimi, rožnatimi in zlatimi bleščicami, šimer,
[98] topla vijoličasta z zlato-rožnatim sijajem, frost/pearl finiš,
[141] zamolkla temno modra z drobnimi modrimi in sivimi bleščicami, šimer in
[145] prava kraljevsko modra, jelly finiš

Nakupi na Poljskem + nagradna igra

Delia Cosmetics Coral Prosilk Nail Enamel, odtenki 210, 151, 144, 98, 141 in 145

Nakupi na Poljskem + nagradna igra

Delia Cosmetics Coral Prosilk Nail Enamel, odtenki 210, 151, 144, 98, 141 in 145

Drobni tisk

1. Sodelujejo lahko bralci s celega sveta.
2. Za udeležbo v nagradni igri kliknite na povezavo spodaj. Ne skrbite, zagotavljam vam, da podatki ne bodo objavljeni in da ne bodo posredovani nikomur drugemu.
3. Zadnji rok za udeležbo je ponedeljek, 14. maj 2012 ob 23:59 CET. Prijave, oddane po tem terminu, ne bodo upoštevane.
4. Vsak udeleženec naj se, prosim, prijavi samo enkrat. Udeleženci z več prijavami bodo izločeni iz žreba.
5. Dva udeleženca bosta naključno izžrebana s pomočjo oštevilčenih prijav in spletne strani random.org.
6. Izžrebanca bosta najkasneje dan po žrebu objavljena na blogu in obveščena po elektronski pošti.
7. Prvi, ki se odzove na poslano elektronsko pošto, bo lahko izbral 3 odtenke izmed šestih, ki so na voljo. Drugi izžrebanec bo prejel odtenke, ki ostanejo.
8. Izdelki so kupljeni z mojim denarjem in niso stvar promocije proizvajalca ali prodajalca.
9. Izdelki bodo poslani z navadno pošto, zato ne prevzemam odgovornosti za morebitno izgubo ali poškodbo pošiljke.
10. Za vsa dodatna vprašanja mi lahko pišete na elektronski naslov azra.mujkanovic@mejkap.si. Z veseljem vam bom odgovorila.


Nagradna igraDelite z ostalimi:

14 komentarjev

Po izdelkih sodeč si se imela na Poljskem super. :P Mmm, cotton candy! :)

O, Meri je nazaj!

Mmmmm, Inglot senčke <3

'Ne bom najedala z informacijami ali slikami (ker se mi ni dalo slikati'
LOL :D
Inglot seeenčkeeee, aaaaa.
Zanimive NP. Poljska ima očitno boljše stvari kot Češka.

Laura, Cotton Candy je res mmm. Dišeč in okusen. :$ Tudi tako je bilo super, ampak NP so še pomagale pri splošnem počutju. :D

Biba, no, senčk nisem probala in ne vem, če so dobesedno mmm. :D Se mi je pa rahlo zmešalo, ko sem vstopila v trgovino. In potem videla cene teh senčil - 2,5 €. :O

Katkoc, resno, točno 3 slike imam, ker se mi več ni dalo. In nekaj dodatnih z zadnjega dne, ker sem testirala Essence Nail Art top coat. In btw, OMG, kakšen obstojen nadlak! Po 7 aktivnih dneh samo zlizane konice. ;) Nihrida je imela prav.

Glede na moje trenutno obdobje s senčili, se najbolj veselim fotk teh. :) Inglot me tako ali tako že cel vek čaka, da vidim, če je res tako dober kot vsi pravijo. Wibo lakec ima meni osebno fantastičen čopič, tako da upam, da bo tudi tebi všeč. :) So me pa od poljskih lakov najbolj navdušili seveda jumpyji. Ampak Wibotovi imajo pa najbolši čopič, ne glede na ime linije.
Nabor lakov za nagradno igro je pa čudovit. <3

Me veseli, da si uživala!

Grem po vrsti. Inglot je res tako dober. Senčila so lepo mehko, fino mleta + noro pigmentirana. Črna je res črna! Ti zagotovo veš, kako merilo je to. :D Tako da priporočam nakup.

Z lakom sem tudi zadovoljna. Ravno čopič me je najbolj skrbel (glede na nizko ceno), pa je čisto soliden. Obstojen je tudi ok.

No, jumpyje sem imela v mislih, ampak jih nikjer nisem zasledila. Itak sem jih najbrž spregledala, ker je bilo toliko neznanega. :D

Glej ga zlomka, Inglot je v Madridu. :D In na vrhu mojega seznama je tale črna, da končno dobim res črno mat senčko! :) Me pa nekaj zanima ... na Poljskem je cena enega senčila samo dva evra in pol?? o.o Toliko da vem, če se mi morda za večje nakupe ne splača bolj na Poljsko ... ali v zagreb. xD

PS: Verjetno mi bo zgornji post fliknil pod 'unknown' ... silly google. Jaz sem ga spisala. :)

Hej, Unknown. :P

Ja, na Poljskem je samo senčilo (brez plastične embalaže) ali palete samo 2,5 €. Ti boš najbrž kupovala posamezna senčila ali tudi tako za v paleto? :)
Oh ja, črna je res črna. Ko sem jo kupovala, sem se seveda spomnila nate. Ampak sem mislila, da si že kupila kakšno drugo.

Kupila sem potem ADjevo, pa nisem najbolj zadovoljna s črnino slednje. Še kar iščem ultra črno. :) Sicer pa je način kupovanja odvisen od mojega fonda in brzdanja. :D Rada bi si sestavila paletko, če ni sama paleta čisto predraga. Če bo predraga, bom kupila samo senčilo, brez embalaže, pomoje, ker če ima spodaj magnetek, lahko doma ceneje kupim kakšne kovinske škatlice. Malce me skrbi, da se mi bo čisto zmešalo, ko bom videla množico barv. :D

Nima magnetka, ampak te itak lahko kupiš in vseeno precej prihraniš. (Pa še posebej priporočam Libresse kovinske škatle za vložke, ki se odlično obnesejo za senčila in rdečila na magnetih.)

A ti posvačam skupaj AD in Inglot, da vidiš, če se sploh splača? :)

O, zakon, hvala za nasvet! Take informacije so zlata vredne, sploh ker se igram z idejo, da bi depotala svoje senčke, nekam veliko prostora jemljejo ...

Če pa utegneš posvačat, bi ti bila res hvaležna! :)

Jaz sem depotala čisto vse senčke in imam tako pospravljene. Za vsak dan imam eno to Libresse škatlico (da ne odpiram večjih "palet") in se zelo dobro obnese.

Super, ti jutri pofotkam in tukaj objavim. ;) Lahko dodam še Sleek, da boš videla, kako temna je njihova.

O wow, za to se pa prav tako priporočam za kakšen prispevek, ko boš utegnila, kako to počneš in kako zdaj zgleda cela zbirka. :D

Hvala za trud s fotkanjem. :)

Objava komentarja