Nagradna igra - uganka [že mimo]Nagradna igra - uganka

Nagradna uganka

Danes sem vam pripravila nekoliko drugačno nagradno uganko. Poglejte, kako lahko sodelujete in kaj lahko osvojite. Srečno!


Tokrat imam za vas malo drugačno nagradno igro. Vaša naloga je uganiti, kateri izdelek je spodaj na sliki. V komentar napišite znamko in točno ime izdelka.

Nagradna igra - uganka

Vaša nagrada bo eden izmed izdelkov na sliki. Prva dva bralca, ki pravilno razrešita uganko, bosta prejela vsak po en kos. Ker gre za različna odtenka, bo prvi zmagovalec imel privilegij izbire odtenka (po razrešitvi uganke bom objavila slike in opise odtenkov), zato le pohitite. In kot pravi pravilo št. 3 - število komentarjev ni omejeno, zato lahko večkrat sodelujete.


Kot namig bom omenila samo, da je pokrivalo, ki ga vidite na sliki, dobra sled, da ugotovite, iz katere države prihaja znamka. Če bo potrebno, bom pozneje objavila še kakšen namig ali dva. Čeprav ne dvomim, da boste hitro ugotovili, kaj je na sliki.


Drobni tisk

1. Sodelujejo lahko bralci s celega sveta.
2. Za udeležbo v nagradni igri (1) se prijavite na nove objave prek RSS bralnikov ali elektronske pošte (pomoč?) in (2) pustite komentar na to objavo.
3. Število komentarjev na udeleženca ni omejeno.
4. Zmagala bosta prva dva udeleženca, ki pravilno odgovorita.
5. Izdelki so kupljeni z mojim denarjem in niso stvar promocije proizvajalca ali prodajalca.
6. Zmagovalca bosta isti dan objavljena na blogu. Kdor prvi ugane, bo lahko izbral, kateri odtenek izdelka na sliki želi prejeti. Drugi zmagovalec bo prejel preostali izdelek.
7. Izdelki bodo poslani z navadno pošto, zato ne prevzemam odgovornosti za morebitno izgubo ali poškodbo pošiljke.
8. Za vsa dodatna vprašanja mi lahko pišete na elektronski naslov azra.mujkanovic@mejkap.si. Z veseljem vam bom odgovorila.


*********************************************************

*********************************************************


Zmagovalki sta Biba in Magrateja, ki sta prvi pravilno odgovorili. Čestitke, dekleti!

Prejeli bosta po eno Rimmel Lasting Finish šminko.
Odtenka sta 070 Airy Fairy in 080 One of a Kind. Prvi odtenek je svetlejša nevtralna, nude barva s subtilnim zlatim sijajem. Drugi pa nevtralna, zamolka topla barva jagodičevja. Oba lahko podrobneje vidite na blogu Beauty Addict.


Nagradna igra - uganka

Nagradna igra - uganka

Prosim zmagovalki, da mi pošljeta svoja naslova na mejl azra.mujkanovic@mejkap.si. Biba, tebe prosim, da še pripišeš, kateri odtenek ti je ljubši in bi ga želela prejeti.


Hvala vsem, ki ste sodelovale. Naj bo sreča naslednjič na vaši strani.
Zelo hvaležna bi vam bila, če si vzamete kakšno minutko in v komentarjih poveste, ali so vam take nagradne igre všeč. In še, ali vam je všeč več manjših nagradnih iger z več zmagovalci ali so vam ljubše redkejše, bogatejše nagradne igre? Hvala!

14 komentarjev

Kate Moss for Rimmel lipstick :)

Biba, na dobri sledi si, ampak ni popolnoma točno. :)

Potem pa mogoče Rimmel Lasting Finish Lipstick.

če se navežem na predhodnico:
Rimmel - Kate Lasting Finish Lipstick?

haha, me je prehitela :)

Hihi, kak si tricky :)
Hmm, se strinjam z magratejo.
Moj drugi izbor pa bi bil: Rimmel – The Kate Moss Lasting Finish Lipstick :)

No, tokrat bom pa tudi jaz sodelovala. Rdeči odtenek je naravnost božanski! :) Rimmel The Kate Collection?

Kako ste hitre! V bistvu ste vse pravilno odgovorile, ker je na ameriški strani še stara verzija (ki jo je navedla Biba) in na angleški nova Kate verzija. Žal sta lahko samo dve zmagovalki in tokrat sta bili najhitrejši Biba in Magrateja. Za vaju sem že posodobila objavo, da lahko vidita, kaj bosta prejeli. ;) Čestitam vama.

Vsem ostalim se iskreno zahvaljujem za sodelovanje. :)

Jeeeeeej, hvala Meri! Že pišem mejl :)

Čestitke, punci :). Mmmm, zelo lepa odtenka *thumbs up*!

Meni so take mini, "raziskovalne" nagradne igre ful všeč ... bolj, kot pa tiste, ko samo komentiraš nekaj ali pa se označiš na sliki (FB varianta). Takole je bolj zanimivo, skoraj adrenalinsko :D ... sploh, če so kakšne fajne nagrade hihih!

Sem bila prepričana, da boš podarila rdeči odtenek, pa sem se zmotila. Čestitke zmagovalkama! :)

Laura, dobra ideja za naslednjič. :)

čestitke zmagovalkama :)! meni so tudi takšne nagradne igre, kjer je potrebno vložiti malo truda in raziskovalne žilice super, ker se vedno rada igram sherlocka (moj sidekick je pa seveda striček google)

Uiiii, hvaalaaa :)

Od vsega adrenalina prej sploh nisem uspela napisati, da je taka raziskovalna nagradna igra super ideja. Že brez nagrad bi bilo zabavno ;)

Objavite komentar