Etude House Proof 10 Eye PrimerEtude House Proof 10 Eye Primer

Etude House Proof 10 Eye Primer

Ok, odpiram sezono ocen azijskih kozmetičnih izdelkov. Začela bom s tem primerjem/bazo za očesni mejkap, ki je pravzaprav moja zadnja pridobitev, vendar me je tako očaral že po nekaj uporabah, da si zasluži posebno in takojšnjo pohvalo.


Kaj pravi proizvajalec?

Proof 10 Eye Primer supplies coverage to eyelids and around the eyes to enhance eye shadow color and integrity for a longer lasting, 'Perfect 10' look.

bbcreamboutique.com


Sestavine

Water, Acrylates Copolymer, CI 77499, Glycerin, Butylene Glycol, Silica, Isobutylene/sodium maleate copolymer, Xanthan Gum, Polysorbate 20, PVP/dimethiconylacrylate/polycarbamyl/polyglycol ester, Hectorite, Tetrasodium pyrophosphate, Panthenol, Hydrolyzed Extensin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben.

cosdna.com


Embalaža in čopič

Embalaža je zelo podobna prvi embalaži kultnega Urban Decay Primer Potion (UDPP), ki je znana po svoji neuporabnosti, ker v posodici ostane precej izdelka, ki ga je nemogoče do konca porabiti, ker ga ne moremo doseči z aplikatorjem. Potrebno je prerezati posodico in ostanke izdelka izgrebsti v drugo embalažo, da bi ga lahko porabili.

Morebiti bo to potrebno tudi z Etude House primerjem, ker ima podobno oblikovano embalažo in doe foot aplikator. Morebiti ne, ker je sama posodica bistveno krajša kot pri UDPP in izdelek nekoliko bolj kremast. Ko bom pri koncu porabe, dopišem, kakšni ukrepi so bili potrebni.

Etude House Proof 10 Eye Primer

Tekstura in nanos

Etude House Proof 10 Eye Primer

Etude House Proof 10 Eye Primer

Etude House Proof 10 Eye Primer je lahek in kremast primer zelo svetle bež barve. Ko ga razmažete, pusti rahlo svilnat in mat finiš na koži. Zlahka se razmaže po koži, se ne svaljka ali kopiči v grudicah. Če ga nanesete v normalnih količinah, ne spremeni barve vaših vek, četudi izgleda strašljivo svetel za vse nesneguljčice.

Učinek

Izdelek je primarno namenjen podaljšanju obstojnosti očesnega mejkapa in preprečevanju nabiranja senčil v očesnem pregibu. Tukaj se Proof 10 primer zelo dobro obnese. Očesni mejkap ostane na mestu cel dan tudi na mojih kar mastnih vekah.

Proizvajalec obljublja tudi intenzivnejše barve senčil, vendar to drži samo deloma. Zamolklih in nekvalitetnih senčil ne boste naredili vibrantnih ali močnih niti s tem primerjem, ampak kvalitetnim in pigmentiranim senčilom pa da dodatno globino in intenzivnost. Za zelo barvite mejkap videze vseeno priporočam uporabo barvnih podlag, npr. v obliki NYX Jumbo svinčnikov.

Kje in koliko?

Žal je to še eden izmed izdelkov, ki ga ni mogoče kupiti pri nas. Gre za korejski proizvod, ki ga lahko najenostavneje kupite na eBayu. Cene z vključeno poštnino se začnejo pri $7.30. Če potrebujete priporočilo prodajalca, pri katerem sem sama kupila primer, se oglasite v komentarjih.

Embalaža ● ● ● ● ●
Aplikator ● ● ● ●
Tekstura ● ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ● ●
Učinek ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ● ● ● ●
Cena ● ● ● ● ●
Končna ocena ● ● ● ● ●

Če iščete cenovno ugoden in čudovito učinkovit primer za očesni mejkap, vam priporočam razmislek o nakupu Etude House Proof 10. Sama ne najdem nobene slabosti izdelka, zato je v kratkem času postal del moje vsakodnevne mejkap rutine.

Poznate Etude House izdelke? Ali celo omenjeni primer?
Kateri očesni primer vi uporabljate? Ste zadovoljni z njim?

Delite z ostalimi:


Nove objave na vaš elektronski naslov

6 komentarjev

Iii, torej si zadovoljna z njim, super, sem vesela! Kadar nekaj priporočim, me vedno skrbi, da potem uporabnik ne bo zadovoljen in bo krivda deloma na moji strani :-).
Jaz imam zdaj le UDPP, ko bo priložnost, pa kupim še Etude House.

Oooo, hočem! Z AD primerjem se čedalje slabše razumeva. :( Vedno bolj je suh in zaradi tega tako namatram kožo, predno ga razmažem, da me kar srce boli ... ko bom lahko naročila, te gotovo kontaktiram za prodajalca, hvala! :) Res bi rada poskusila kaj novega. Sicer pa Etude House ne poznam. Primer sem tudi samo ADjev probala, zato pa me firbca, kako je z ostalimi. :)

Iza, ja, super zadovoljna sem. Hvala za priporočilo. :)
In ja, popolnoma razumem občutek odgovornosti, ko nekomu nekaj priporočiš. Jaz ga imam še tukaj, ko pišem ocene, heh.

Ulmiel, jaz sem AD zdaj popolnoma opustila. Pa imam skoraj poln lonček, ki je približno ok. Ampak že samo dejstvo, da vem, da se bo kmalu začel sušiti, me odbija od uporabe. :( Po obstojnosti sta zelo podobna, meni oba zdržita cel dan, zato se mi zdi, da bi tudi tebi znal biti Etude House všeč. :)

Super. Mene čaka Catrice, ki je svetel in še bleščice ima. Gaaah.
Pomoje se bom kmalu k temu zatekla.

Katkoc, a sicer je pa dober? Obstojen in to?
Jaz prav ne razumem potrebe po tlačenju bleščic v primerje. -.-

Ne vem še. Sploh ga nisem hotela probat, dokler mi ne zmanjka ostalih.
Čakam, da zmanjka mini Primer Potiona potem bom pa moral začeti uporabljati to bleščičasto čudo. Bu.

Objava komentarja