Wet'n'Wild Palette - Silent TreatmentWet'n'Wild Palette - Silent Treatment

Wet'n'Wild Palette - Silent Treatment

Silent Treatment je ena izmed najbolj priljubljenih Wet'n'Wild Color Icon palet. Nevtralni odtenki senčil pristajajo vsem poltem in očem, zato so odlična izbira za naraven ali močnejši mejkap.
P.S. Obljubljam vam, da je to zadnja ocena Wet'n'Wild palet.


Doslej sem ocenila Wet'n'Wild paleti Vanity in Lust. Danes vam predstavljam zadnjo Wet'n'Wild paleto v svoji zbirki, to je Silent Treatment.


Vse Wet'n'Wild Color Icon palete imajo podobne značilnosti, zato vas vabim k branju prve objave, kjer boste izvedeli, kakšna je obstojnost in tekstura senčil, kakovost embalaže, kakšne so sestavine, kje jih lahko kupite in tako dalje.
Danes pa bom v ospredje postavila predvsem odtenke palete Silent Treatment.

Odtenki

Wet'n'Wild palete s tremi senčili so osmišljene tako, da je mogoče sestaviti celovit mejkap z eno paleto. Vsako senčilo ima vtisnjeno ime dela očesa, za katerega je predvideno.


Wet'n'Wild Palette - Silent Treatment

Osnovni odtenek palete, ki naj bi ga uporabljali na premični veki, je na prvi pogled običajno hladno taupe (sivo-rjavo) senčilo. Vendar gre za kompleksnejši odtenek, ker se na pravi svetlobi pokažejo zelene, rdeče in srebrne bleščice. Na očeh ima senčilo perlast finiš in izgleda precej hladno.
Podobno naj bi bilo MAC senčilom v odtenkih Satin Taupe in Hypnotizing.


Wet'n'Wild Palette - Silent Treatment

Najtemnejši odtenek v paleti je namenjen uporabi v očesnem pregibu. Gre za temno hladno rjavo senčilo z zlatimi in rožnatimi bleščicami, ki se pri nanosu malo porazgubijo. Senčilo lahko uporabite tudi namesto črtala ali za nekoliko drugačen smokey eyes videz. To je moje najljubše senčilo v paleti.
Odtenek je podoben najtemnejšemu svetlečemu odtenku iz Wet'n'Wild palete Lust.


Wet'n'Wild Palette - Silent Treatment

Četudi cenim trud Wet'n'Wild, da bi pomagali uporabnikom, moram poudariti, da se mi zadnji odtenek ne zdi primeren za nanos na obrvno kost, kakor predlaga proizvajalec. Gre namreč za srednje svetlo marelično-bež senčilo. Na koži barva sicer ni tako vidna, ostanejo zgolj bleščice, ki senčilu dajejo perlast finiš.
Odtenek naj bi bil podoben MAC senčilu v odtenku Jest.

Embalaža ● ● ● ●
Odtenki ● ● ●
Tekstura ● ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ● ●
Obstojnost ● ● ● ● ●
Odstranjevanje ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ● ●
Cena ● ● ● ● ●
Končna ocena ● ● ● ●

Če imate radi svetleča in nevtralna senčila, bo paleta Silent Treatment prava za vas. Potem vam priporočam nakup. Jaz sem, iskreno rečeno, malo razočarana nad svetlima senčiloma, ker sta preveč perlasti za moj okus. Zato je malo potratno kupovati paleto samo zaradi enega, temnega senčila, mar ne?

Wet'n'Wild Palette - Silent Treatment

Kaj pa vi? Radi nosite perlasta senčila? Ali se jih izogibate?

Delite z ostalimi:


Nove objave na vaš elektronski naslov

5 komentarjev

Nosim perlasta senčila, ker moje hooded vekače vse skrijejo. Všeč sta mi temnejši dve barvi, kvaliteta je glede na ceno super.
Zdaj je pa zmanjkalo WnW paletk :D Če hočeš, ti dam še jaz eno za ocenit :P

Oh, tudi jaz bi včasih imela vekače, da bi lahko nosila kaj šimrastega ali neonsko zelenega. :D Tako pa se mi vse vidi, tudi če imam zelo odprte oči.

Joj ne, mislim, da imajo vsi dovolj mojih W'n'W palet. :D Zdaj bom začela s katerimi drugimi, buahaha.

Jaz se jih bolj kot ne izogibam (perlastih senčil), sem zvesta uporabnica mat senčil. :D Čeprav sodeč po tvojih opisih, tile odtenki delujejo res lepi :)

Prej izberem perlasta senčila kot pa mat, pa sploh ne vem zakaj...

Ta paletka pa je itak zakon :)

Rada nosim perlasta senčila, ja. V bistvu shimmer senčila, ne vem kakšna je razlika med enim in drugim oz. koliko imam enih in drugih. V glavnem, da se sveti. Šele dobro sem začela odkrivati mat senčke. Mi pa tale paleta ni všeč, tudi ko delam svoj 'naraven' look, imam raje temnejše rjave. :)

Objavite komentar