Wet'n'Wild Palette - LustWet'n'Wild Palette - Lust

Wet'n'Wild Palette - Lust

Izkoristila bom zimske razmere, kot da so nekaj pozitivnega, in vam predstavila Wet'n'Wild paleto Lust. S svojimi vijoličastimi toni je še posebej primerna za močnejše mejkape, ki bodo s svojo zapeljivostjo pogreli še tako hladno noč.


Pred nekaj meseci sem ocenila Wet'n'Wild paleto Vanity, nad katero sem še vedno navdušena. Skupaj z njo sem kupila še paleti Lust in Silent Treatment (tudi to bom kmalu ocenila). Vse Wet'n'Wild Color Icon palete imajo podobne značilnosti, zato vas vabim k branju prve objave, kjer boste izvedeli, kakšna je obstojnost in tekstura senčil, kakovost embalaže, kakšne so sestavine in še več.

V današnji objavi se bom poigrala predvsem z odtenki palete Lust. Če ste slučajno spregledali, si oglejte še Lust v akciji. Nihrida je ustvarila krasen mejkap s to paleto.

Odtenki

V paleti boste dobili šest senčil, ki jih pri Wet'n'Wildu delijo na tri mat senčila in tri "effect" svetleča senčila. Tudi sama sem se držala te razdelitve, zato boste v prvi trojici spoznali mat senčila in v drugi trojici svetleča senčila. Znotraj trojic so razporejeni od najtemnejšega do najsvetlejšega. Glede na zgornjo sliko palete si odtenki sledijo v smeri od leve proti desni.


Wet'n'Wild Palette - Vanity

Najtemnejši mat odtenek je zelo temna vijoličasto-rjava. Kot najtemnejši odtenek v paleti je senčilo izredno uporabno za poudarjanje pregiba očesa, zunanjega "v" ali namesto črtala. Zelo všeč bo pristašinjam subtilnega mejkapa, ker izgleda veliko naravnejše od črnega senčila.
Odtenek je zelo podoben MAC senčilom v odtenkih Shadowy Lady in Signed Sealed.


Wet'n'Wild Palette - Vanity

Drugi mat odtenek je topla, rahlo zamolka in srednje temna vijoličasta. Ker ni pretopla ali prehladna, pristaja vsem poltem in očem. Uporabite ga lahko za rahlo poudarjanje očesnega pregiba, namesto barvnega črtala ali barvice za obrvi. Hecam se, samo preverjam, ali res berete.
Odtenek je skoraj identičen MAC senčilu v odtenku Fig1.


Wet'n'Wild Palette - Vanity

Zadnji mat odtenek je zelo svetla roza-bež. Osebe s hladnim podtonom in svetlo poltjo ga lahko nosijo kot kožno senčilo. Za ostale bo primerno kot osvetljevalec, ker bo sicer izgledalo prehladno ali presvetlo.
Za to senčilo ni zelo jasnih duplikatov. Najbližje se mu približajo MAC senčila v odtenkih Pink Mink, Yogurt in Malt.


Wet'n'Wild Palette - Vanity

Najtemnejše senčilo izmed svetlečih senčil ima temno vijoličasto osnovo s svetlejšimi vijoličastimi in rožnatimi bleščicami. Izjemno lepo izgleda kot osnovno senčilo za smokey eyes ali za poživitev mat mejkapa.
Četudi gre za dokaj poseben odtenek, sta mu identični vsaj dve senčili. To sta MAC senčilo v odtenku Beauty Marked in NARS senčilo v odtenku Night Fever.


Wet'n'Wild Palette - Vanity

Drugo šimrasto senčilo je zame najbolj običajen in tudi nepotreben odtenek. Gre namreč za srednje temno sivo-srebrno senčilo s pearl finišem. Tako senčilo videvamo v mnogih paletah, zato bi tukaj rajši videla še kakšno vijoličasto senčilo.
Po slikah sodeč je senčilo podobno MAC senčilu v odtenku Knight Divine.


Wet'n'Wild Palette - Vanity

Najsvetlejše šimrasto senčilo je nevtralno bež senčilo z belimi bleščicami, ki niso prav opazne. Zato je senčilo krasno kot osvetljevalec na notranjem kotičku očesa ali pod obrvjo.
Senčilo je identično MAC senčilu v odtenku Vanilla.


Kje in koliko?

Saj poznate tisti klasični razplet zgodbe, ko ste nad izdelkom popolnoma navdušeni, pa ga umaknejo iz prodaje? No, enako so storili s temi paletami šestih senčil (tiste s tremi in osmimi senčili ostajajo v redni prodaji). Tako dolgo sem odlašala z oceno, da so jih vmes umaknili iz prodaje in so zdaj dostopne samo prek eBaya. Pozitivna plat zgodbe je, da tam cena ostaja ista $11.00 (izdelek + poštnina do Slovenije).

Embalaža ● ● ● ●
Odtenki ● ● ● ● ●
Tekstura ● ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ● ●
Obstojnost ● ● ● ● ●
Odstranjevanje ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ● ●
Cena ● ● ● ● ●
Končna ocena ● ● ● ● ●

Wet'n'Wild paleta Lust bo zadovoljila vse, ki uživajo v vijoličastih senčilih ali iščejo dobro paleto za smokey eyes. Če se najdete v tej ciljni publiki, ki nosi temnejši mejkap, izkoristite zadnje zaloge in kupite Lust, dokler lahko. Jaz sem vsekakor navdušena in vam priporočam nakup!

Wet'n'Wild Palette - Lust

Kakšno je vaše mnenje o paleti? Imate kaj podobnega? Nosite vijoličasta senčila?

P.S.: Ne pozabite na nagradno igrico iz prejšnjega posta.

Delite z ostalimi:


Nove objave na vaš elektronski naslov

8 komentarjev

Ej. Imaš kaj proti vijoličnim obrvem?? :P

Prva dva mat odtenka sta čudovita! <3

@ Katkoc, ko še enkrat pomislim, sploh ne. :D

@ Jp, to sta tudi moja dva najljubša iz palete. Na tretjem mestu je najtemnejši šimrasti, brez ostalih bi komot preživela. :)

Joj, jaz sem pa tako lena za senčke. Ravnokar sem naredila čistko in je ostalo samo par monosenčil.
So pa te wet'n'wild paletke totalno hude, non stop jih gledam. Mogoče si pa eno omislim enkrat ko me prime očesni mu....
Kakšne so pa v primerjavi s sleek paletami?

Po pigmentiranosti je večina senčil povsem primerljiva s Sleek. Ampak Sleekova senčila imajo neko "kremasto" teksturo in so lepše mazljiva. Kar se tega tiče je Sleek zmagovalec, vendar pri W'n'W se mi dopade, da je dosti mat senčil, medtem ko so pri Sleek redka + preveč dajo tistih "šampanjec" senčil - šimrasto, svetlo zlato/bež.

Imaš kakšno Sleek paleto? Katero? :)

Ah, kje pa. Nobene. Trenutno imam na 'lagerju' tri prastare manhattan monosenčke in dve macovi, vse ostalo je odšlo preko malih oglasov.
Samo da vem, ko bo nuja, kaj kupiti:)

Pa ne no. :( Ravno se čiiiisto zaljubim v barve in fotke in v vse kar je bilo napisano (izvzemši vijolične obrvi, čeprav si kar predstavljam look z njimi ;)) in potem *bum* - ni več na voljo. :( Mislim, da bom za tole pa kar nažicala kakšnega kolega, da mi jo naroči. Čeprav imam strogo prepoved kupovanja senčk, ampak tale paleta je pa perfektna.

Jaz sem bila, milo rečeno, šokirana, ko sem videla, da so umaknjene iz prodaje. Pa tako uspešne in dobro prodajane so bile! :(
Upam, da bodo namesto njih ustvarili kakšen še boljši izdelek.

Če boš rabila koga, da ti kaj naroči, se lahko tudi pri meni oglasiš. ;)

Objavite komentar