Kot v filmu: The Graduate (1967)Kot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija: The Graduate

The Graduate. Legendaren film z odlično igralsko zasedbo, krasno glasbo dua Simon & Garfunkel ter mnogo stila. K temu sodi tudi vedno dovršen mejkap obeh lepotic, ki ustvarjata osrednjo dilemo zgodbe. V novi seriji objav "Kot v filmu" si bomo skupaj ogledali mejkap v filmih in poiskali sodobne izdelke za poustvaritev videzov.


Kot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija 1

Kot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija 2


Kot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija 4

Kot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija 3


Kot v filmu: The Graduate (1967)

Mejkap v filmu The Graduate je sila preprost in ni ga težko poustvariti. Potrebovali boste samo dobro maskaro ali umetne trepalnice, črn liner in kopico izdelkov v kožnih tonih - nude šminka, nude rdečilo, nude lak za nohte. Če močno poudarite trepalnice in nanesete nežno šminko, boste zlahka skočile v vlogo Mrs. Robinson ali njene hčerke Elaine. Po želji.

Izdelki: [1] Sleek Blush v odtenku Suede, [2] LashBlast Volume Blasting Mascara,
[3] SuperShock Gel Eyeliner Pencil v odtenku Black, [4] Ardell Fashion Lash 101 Demi Black, [5] Revlon Super Lustrous Matte Lipstick v odtenkih Smoked Peach, Nude Attitude, Sky Pink, [6] E.L.F. Nail Polish v odtenku InnocentKot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija 5


Kot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija 6Kot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija 7


Kot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija 8


Kot v filmu: The Graduate (1967)

Fotografija 9


Vam je všeč retro mejkap? Ga kdaj nosite ali ga samo občudujete na zvezdnicah? Tukaj moram pripomniti, da ga Lana del Rey odlično nosi.

Ste sicer že gledali The Graduate? Vam je bil všeč?
Jaz sem dolgo odlašala z ogledom, ampak sedaj sem navdušena. Res krasen film.


Viri slikovnega materiala:
fotografija 1, fotografija 2, fotografija 3, fotografija 4, fotografija 5, fotografija 6, fotografija 7, fotografija 8, fotografija 9


Delite z ostalimi:


Nove objave na vaš elektronski naslov

4 komentarjev

Odlična ideja za novo serijo :)! Tak mejkap je čisto po moje, nude odtenki nohtov in sploh ustnic so med mojimi najljubšimi. Všeč mi je tudi film, v prihodnje pa se ne bi branila tudi kakšnega prispevka o mejkapu iz Breakfast at Tiffany's (Audrey je gotovo moja prva misel, ko kdo omeni filmski mejkap).

O, kako prav imaš! Dodajam podrobnejši ogled Zajtrka na seznam. Vsekakor se priporočam še za kakšen predlog. Lahko kaj klasičnega ali tudi sodobnega. Film je itak ena izmed meni ljubših umetnosti. :)

Meri, zanimiv prispevek!
Zadnja slika me prav na Lano spomni.
Glede nude ustnic - najbolj mi je všeč prva šminka, ostale so bolj za svetlopolte.

No, meni je Lana hodila po glavi ves čas gledanja filma. :) Mogoče bi mi tudi tako, heh.

Ja, prav škoda, da delajo take kožne odtenke večinoma za svetlopolte osebe. Ostalim preostanejo kakšni rjavkasti odtenki ali Snooki varianta s presvetlimi ustnicami. :/

Objavite komentar