Negovana obnohtna kožica: Everyday Minerals Lemon Symphony No. 1Everyday Minerals Lemon Symphony No. 1 The Romance of the Cuticle

Everyday Minerals Lemon Symphony No. 1 The Romance of the Cuticle

Urejena obnohtna kožica je pomembna prav toliko kot lepo nanašen lak. In kako skrbeti zanjo? Če vam kreme za roke niso dovolj, si lahko omislite bogatejšo nego – maslo za obnohtno kožico. Preberite si oceno Lemon Symphony No. 1.


Berete gostujoči post, ki ga je napisala Katkoc. Več o avtorici.

Kaj pravi proizvajalec?

Super concentrated for intense hydration - a must for cuticles. You will find yourself enraptured by the refreshing lemony scent. Indulge your cuticles with rain forest Brazilian butters for the ultimate in moisturization. We also included plant oils, Pumpkin and Argan to make it extra fantastic!

everydayminerals.com


Sestavine

Simmondsia Chinensis (Jojoba*) Seed Oil, Theobroma Grandiflorum Seed (Cupuacu) Butter, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cucurbita Pepo (Pumpkin*) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea*) Butter, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Argania Spinosa (Argan*) Kernal Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon*) Peel Oil, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Tocopherol (Vitamin E), Leptospermum Petersonii (Lemon Tea Tree) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

*Indicates Organic

everydayminerals.com


Embalaža

Maslo je v majhnem plastičnem lončku na navoj z dodatnim pokrovom v notranjosti, kar je praktično, saj prah in ostali delci ne pridejo v notranjost. Plastika je zelo trda in si ne predstavljam, da bi se zlomila ob padcu na tla.

Izdelek pride v majhni vrečki, prelivajočih se barv. Notri je tudi listek s sestavinami, če jih boste iskale. Vrečke ne uporabljam za shranjevanje izdelka.


Tekstura in vonj

Vsebina je trdo maso, ki omamno diši. Sama nisem pristaš vonja sivke, ampak v kombinaciji s sladko limono in nečim svežim (mogoče meto) pa je to eden izmed najbolj prijetnih naravnih vonjev, kar sem jih kdaj povohala.


Nanos

p2 Color Victim Trouble

p2 Color Victim Trouble

Maslo je v trdnem stanju, ampak se nemudoma začne taliti, ko gremo parkrat čez s prstom. Na prstu ostane ravno pravšnja količina za obnohtno kožico enega prsta. Poraba je minimalna. Občutek na koži ni pretirano masten, ampak je bolj podoben suhemu olju. Izdelek se po parih minutah vpije v kožo in ne pušča mastnih sledi.


Učinek

Čeprav nisem imela nikoli težav z obnohtno kožico, sem rabila tak izdelek zaradi konstantnega menjavanja laka na nohtih. Maslo nahrani kožo ob nohtih in jo pusti neverjetno mehko.


Kje in koliko?

Nakup Lemon Symphony je možen samo prek spleta. Izdelke Everyday Minerals se je pred časom dalo enostavno naročiti iz njihove uradne spletne strani everydayminerals.com, ampak sedaj temu ni tako. Cena je 4 $, kar se mi zdi glede na majhno porabo zelo poceni.

Izdelek lahko naročimo prek katere izmed angleških spletnih strani npr. Cocktail Cosmetics.

Embalaža ● ● ● ●
Tekstura ● ● ● ●
Vonj ● ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ●
Učinek ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ●
Cena ● ● ● ● ●
Končna ocena ● ● ● ●

Lemon Symphony: The Romance of the Cutice je izdelek, ki me ni razočaral. Poleg tega, da nahrani in neguje obnohtno kožico, ima izdelek zelo prijeten vonj. Priporočala bi ga vsem, ki si redno menjavate lake za nohte ali imate težave s suho obnohtno kožco. Ostali masla za obnohtno kožico niti ne potrebujete.

Everyday Minerals Lemon Symphony No. 1 The Romance of the Cuticle
Everyday Minerals Lemon Symphony No. 1 The Romance of the Cuticle

Poznate EDM Lemon Symphony No. 1?
Kaj pa vi uporabljate za nego obnohtne kožice?

Katkoc ima rada ima velika očala, tek in glasbo. S svojimi roza neon nohti razsvetljuje svet okoli sebe. Če vas zanima, kako to počne, spremljajte njene zabavne komentarje na tem blogu.


Delite z ostalimi:


Nove objave na vaš elektronski naslov

11 komentarjev

Škoda, da se ga ne da dobiti pri nas :(

Ravno glede tega sem te hotela vprašat! Se kaj podobnega da dobiti v DM ali Müllerju?

Res škoda.
Mislim, da se je podoben še Badger Cuticle Care balm (ki se dobi v BB Naturi) in Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Creme (ki se dobi v Maxiju).
Nobeden od teh pa ni tako ugoden kot od EDM.

Jaz bi se zahvalila Katkoc za super prispevek, ki je tudi v meni prebudil željo po razvajanju obnohtne kožice. :D

Laura, mogoče bi ti bila zanimiva karitejevo maslo ali Lush Lemony Flutter Cuticle Butter. (Saj se ga še dobi, glede na to, da ga imajo v spletni trgovini?) Ampak da, kot pravi Katkoc, oba sta žal dražja.

Moonchild, kaj ni to stalni problem pri nas? :( Če že kaj imamo, so potem tako visoke cene, da je še vedno ceneje naročiti iz tujine.

Hvalaaa. Moj prvi :D

Razlike v ceni z Badger-jem praktično ni, če se upošteva dejstvo, da je dvakratna količina :)

O, super ugotovitev! Hvala, Magrateja. :)

Jaz bi predlagala še 100% Cocoa Butter z iHerb.com, kjer stane $1.37. Dodaten plus trgovine je $5.00 popusta pri prvem naročilu, če uporabite kodo MUJ110. ;)

Magrateja, kje si kupila Badgerja?
Potem stane okrog 6 eur?

V bistvu sem se ravno zdajle spomnila, da se ga da dobiti na Licila.si. :D Stane pa 7€. /:

(se opravičujem za spam), ampak samo za primerjavo: Badgerjev Cuticle Care Balm vsebuje 21g, tale EDM pa 10,5g - oba pa preko slovenskih trgovin staneta 7€...

O, hvala, Moonchild. To je super novica! Prepričana sem, da bo komu prišla prav. :)

Objavite komentar