NYX Jumbo svinčniki - Milk, Black Bean, Purple, YellowNYX Jumbo Eye Pencil, Milk, Black Bean, Purple, Yellow

NYX Jumbo Eye Pencil, odtenki Milk, Black Bean, Purple in Yellow

Jesen prinaša skrivnostne zadimljene oči v globokih barvah. Če vas zanima, kako poudariti bogate odtenke in ohraniti obstojnost senčil, si preberite mojo oceno NYX Jumbo Eye Pencils v odtenkih Milk, Black Bean, Purple in Yellow.


Kaj pravi proizvajalec?

A radiant eye liner that also doubles as an eye shadow. Made with a blend of mineral oil and powder, our creamy Jumbo Eye Pencils glide on effortlessly—no pulling, tugging or fading—and come in a rainbow of vivid hues. Some call her chubby. We say voluptuous. Available in 28 shades.

nyxcosmetics.com


Sestavine

Bees Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) wax,  Euphorbia Cerifera (Candelilla) wax, Ceresin,  Microcrystalline Wax, Polyethylene, Octyldodeanol , Ethylhexyl Palmitate, Isostearyl Isostearate, Isononyl Isononanoate, Tocopheryl Acetate, B.H.A, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, and Polyethylene Terephthalate.  MAY CONTAIN:  Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide Red (CI 77491), Iron Oxide Yellow (CI 774992), Iron Oxide Black (CI 77499), FD&C Blue No.1 Aluminum Lake (CI 42090), FD&C Yellow No.5 Aluminum Lake (CI 19140), Chromium Oxide Green (CI 77288), Carmine (CI 75470), Ultramarine Blue (CI 77007), or Ferric Ferrocyanide (CI 77510).

nyxcosmetics.com


Embalaža

Embalaža je povsem preprosta, saj gre za plastične svinčnike s prozornim plastičnim pokrovom.
Nisem jih še šilila, zato ne morem priporočiti primernega šilčka, ampak NYX dvojni šilček naj bi se odlično obnesel (YouTube video).

NYX Jumbo Eye Pencil, Milk, Black Bean, Purple, Yellow

Svinčniki so nekoliko krajši od navadnih svinčnikov za oči ali ustnice, kar pomeni, da gredo brez težav v vsako kozmetično torbico.

Odtenki

NYX Jumbo Eye Pencil, Milk, Black Bean, Purple, Yellow
Milk

Milk je zagotovo najbolj priljubljen in priporočan odtenek. Gre namreč za belo barvo, ki da živim senčilom jasnost in svetlim senčilom možnost, da se sploh pokažejo na koži. Odlično se obnese tudi pod osvetljevalci na obrvni kosti ali notranjem očesnem kotičku. Lahko ga uporabite tudi na vseh predelih obraza, ki jih želite osvetliti.


NYX Jumbo Eye Pencil, Milk, Black Bean, Purple, Yellow
Black Bean

Če je Milk najbolj priljubljen odtenek, je Black Bean najbolj uporaben. Ker gre za preprosto črno, je svinčnik primeren za uporabo pod katerim koli temnim senčilom. Vijoličastim, modrim, zelenim, rjavim, črnim in sivim odtenkom da potrebno globino, vendar jih ne potemni. Zato se odlično se obnese kot podlaga pri videzu zadimljenih oči (smokey eyes).


NYX Jumbo Eye Pencil, Milk, Black Bean, Purple, Yellow
Yellow

Yellow je na prvi pogled povsem neuporaben odtenek, če ne nosite rumenih senčil. Vendar je njegova uporaba precej širša. Odtenek je izvrstna izbira za rumena, oranžna, zlata, oker, bakrena, bronasta, kamelja in svetlo rjava senčila. Yellow subtilno poudari njihovo toploto in privlačnost. Najbrž da zanimiv videz tudi olivnim in pomladno zelenim senčilom.


NYX Jumbo Eye Pencil, Milk, Black Bean, Purple, Yellow
Purple

Purple je hladen vijoličast odtenek z modrim sijem, ki je viden samo na močnejši svetlobi. Odtenek se odlično obnese kot podlaga za vsa vijoličasta in modra senčila. Če želite eksperimentirati, poskusite tudi z bordo senčilom, ki mu boste dali s tem svinčnikom neko novo dimenzijo.


Tekstura

Svinčniki imajo izjemno teksturo. So čudovito mazljivi in kremni, zato boste za nanos potrebovali le malo izdelka. Ko se po nekaj sekundah začne sušiti, boste pod prsti začutili nekoliko zaviranja, vendar boste lahko še vedno dobro razporedili izdelek.

Nanos

Nanos je zaradi odlične teksture izjemno preprost. Če uporabljate izdelke samo na sebi, lahko kar s svinčnikom potapkate po veki in s prsti zabrišete robove. Sicer lahko nanašate izdelek s čopičem z umetnimi ščetinami.

Vsi štirje svinčniki so dobro pigmentirani in prekrivni. Zgolj Purple ima neenakomeren nanos, zaradi česar je popolna prekrivnost skoraj nemogoča. Ostale odtenke lahko stopnjujete do polne prekrivnosti, vendar ne pretiravajte pri nanosu, saj se bo preveč izdelka nabralo v očesnem pregibu.

Obstojnost

Nisem pričakovala neke podaljšane obstojnosti, ker tudi sicer uporabljam podlago za senčila. Vendar so se ti svinčniki ponovno izkazali.
Ko se jeseni vreme ohladi, se mi zelo pogosto solzijo oči. Najraje seveda, ko vložim veliko truda v očesni mejkap. Posebej pri temnih senčilih je vidna gola koža, ko solze in brisanje istih odstranijo ličila. Tu nastopijo NYX svinčniki. Uspe jim namreč ohraniti senčilo na mestu, čeprav si moram neprestano brisati solze!

Odstranjevanje

Kljub čudoviti obstojnosti je odstranjevanje preprosto. Z dobrim odstranjevalcem očesnih ličil boste odstranili svinčnike in senčila v enem koraku.

Kje in koliko?

NYX izdelki so dostopni v mnogih spletnih trgovinah in po različnih cenah. Moji so s Cocktail Cosmetics in z Beauty Joint.

Embalaža ● ● ● ● ●
Odtenki ● ● ● ● ●
Tekstura ● ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ●
Obstojnost ● ● ● ● ●
Odstranjevanje ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ● ● ●
Cena ● ● ● ●
Končna ocena ● ● ● ● ●

NYX Jumpo Pencils sodijo v kategorijo izdelkov, ki koristijo tako navdušencem nad naravnim mejkapom kot tudi barvnim eksperimentatorjem. Če želite vidnejša senčila in podaljšano obstojnost, je to vsekakor pravi izdelek.

NYX Jumbo Eye Pencil, Milk, Black Bean, Purple, Yellow

Imate kakšen odtenek ali podoben izdelek? Kako ga najrajši uporabljate?

Delite z ostalimi:


Nove objave na vaš elektronski naslov

16 komentarjev

Takoj bi imela belega in črnega!
Pa še cena je nizka.

A ne, da sta ful uporabna odtenka?
Jaz komaj čakam, da še kakšnega nabavim (npr. Iced Mocha), ker jih bom uvedla kar v vsakodnevni mejkap.

Čudovita ocena! Jaz imam dva Glitter mania jumbo svinčnika - Crystal in Moonstone. Sem bila kar malo razočarana, ker sem pričakovala, da bosta kot navadni jumbo svinčniki z dodanimi bleščicami. Žal sta le rahlo obarvan gel. Ko mi zmanjka bele barvice, si bom zagotovo naročila Milk in ga pozimi kombinirala s Crystal.

Laura, sem pogledala po spletu in so prav lažne slike. Na slikah vsi delujejo pigmentirani. :(
Crystal prek Milk bo super kombinacija. Še posebej za zimo in roza lička. In kuhano vino, mmm. :)
Kako pa izgleda Moonstone? Na slikah je nekako zelenkasto-siv.

Ja, barvo dajo skoraj samo bleščice. V senci izgledajo temno modro-sive, na svetlobi pa so zelene, vijolične in rumene (zlate?). Gel, ki jih drži skupaj je obarvan zelo malo, skoraj nič. Mislim, da bi šel super skupaj s Purple svinčnikom, ker prevladujejo vijolične bleščice. :)

O, kakšen super opis. :)
Najlepša hvala!

Jaz sem jih kupila kako leto ali dve nazaj, ampak so na meni grozno neobstojni ... kljub bazi. Upam, da so vmes kaj spremenili formulo, ker so mi drugače zelo luštne barve in bi jih z veseljem uporabljala.

P.S. Pa dobrodošla v MU blogosferi. :)

O, žal mi je, da nisi bila zadovoljna.
Mogoče so bili svinčniki nekompatibilni z bazo? Ali s senčili?

In najlepša hvala za dobrodošlico. Lepo je, ko te sprejmejo tako prijazni ljudje. :)

Uporabila sem UDPP in TFSI + mineralna senčila za fiksiranje. Rezultat je bil tak, da je MU končal v gubi po manj kot 20 min. :(

Imam Milk, že 5x ošiljen, meni je res uporaben pod senčkam.

O, beli in črni sta me zdaj pritegnila, kot podloga namreč. Pa še rumen, za bakren MU. Hmm ... morda trapasto vprašanje, ampak lahko uporabim navaden črn EL kot podlago za temen smoky eyes videz, bo potem bolj izrazit?

Jaz sem pred časom poskusila s črnim linerjem, ampak se mi je mejkap kmalu nabral v pregibu. Verjetno, ker imam samo kajal in podobne linerje, ki so po mojem precej mastni. Čeprav so tudi ti na otip kar mastni, ampak hkrati obstojni. Go figure. :D
V vsakem primeru pa boš dobila izrazitejše in temnejše barve. Razlika je ogromna - brez in s temno podlago. Moraš poskusiti.

Oj, Meri, upam, da ni preveč OT vprašanje. Kupila sem namreč srebrno senčilo v gelu od Essenca, bilo je na razprodajah, srebrnega pa potrebujem za nekaj MU izgledov. Zanimalo pa me je, če ga lahko uporabim za sekundarno bazo pri kakšnih drugih odtenkih in katere barve bi bile potem kompatibilne s srebrno? Načeloma srebrne ne nosim kot MU look, sem pa upala da jo lahko uporabim za bazo pri svojih barvah (črna, zelena, bakrena, vijolična, modra). Pri Essencovem zelenem EL sem namreč ugotovila, da je fantastičen za sekundarno bazo, zeleno naredi res intenzivnejšo pa make up ostane čisto svež 10+ ur in sem precej navdušena. :D

Tukaj ni nobenega OT, tako da ti kar vprašaj, kar te zanima. :P
Ne vem točno, kateri izdelek je to in kakšne srebrne barve je. Če lahko najdeš kakšno sličico, bi te prosila za link. :)
Tako iz glave se mi zdi, da gredo čez srebrno lepo taupe, vijoličasta, lila, zelena, modra, siva in mogoče črna. Vse malo hladnejše barve bi se morale dobro obnesti. :) Če so pa senčila zelo pigmentirana in bi uporabljala kremno/gel senčilo zgolj kot sekundarno bazo, pa je načeloma vseeno, ker bodo senčila prekrila bazo.

Sem našla en review, številka štiri je ta srebrna ki jo imam: http://www.en.atqabeauty.com/2011/11/makijaz-essence-stay-all-day-long.html Sicer pa me veseli, da jo lahko ponucam čez vijoličasto in črno, vsaj upam, da pade tud ta srebrna v ta razred. Aja, bi jo pa uporabila zgolj kot sekundarno bazo, ker pa sem bolj frišna z njimi, nisem vedela, ali obstaja nevarnost, da so barve nekompatibilne in potem baza tolče ven. :)

Hvala za odgovor! :*

Sicer izgleda precej svetlo in upam, da ne bo osvetlila črnega senčila. Poskusi na roki, da boš prepričana.
Ampak za ostala senčila bo sigurno super + mogoče bo celo naglasila barve. :)

Objavite komentar