Max Factor lak za nohte Nailfinity Disco PinkMax Factor Nailfinity Disco Pink mini

Max Factor lak za nohte Nailfinity, odtenek 704 Disco Pink.

Kako najbolje začeti v oktobru? Rožnato, seveda. Oktober je mesec boja proti raku dojk in je simbolično ovit v roza pentlje. Zato sem za prvo objavo izbrala lak Max Factor Nailfinity v odtenku Disco Pink.


Kaj pravi proizvajalec?

Kolekcijo lakov Nailfinity odlikujeta obstojnost in ohranjanje leska barve še nekaj dni po nanosu. Laki Nailfinity se hitro sušijo in njihova edinstvena sestava omogoča enostaven in hiter nanos. Barvna paleta zajema 24 odtenkov ter novi NailfinityGloss Finish Topcoat - nadlak, ki nohtom zagotavlja "mokri videz" ter jih dodatno zaščiti pred vplivi okolja.

kozmetometer.planet-lepote.com

Embalaža in čopič

Nailfinity laki obstajajo v običajnih (10 ml) in mini stekleničkah (4 ml). Na sliki je seveda prisrčna mini različica, ki ima pravokotno stekleničko in črn plastični pokrov. Embalaža je kakovostna in preživi tudi kakšen lažji padec. Še posebej mi je všeč, da se pokrov zelo dobro drži čopiča. Saj poznate tisti občutek, ko pomočite čopič in ta ostane v steklenički? No, pri Nailfinity lakih se vam to ne bo zgodilo.

Čopič je presenetljivo dober za mini različico in je po kakovosti primerljiv z večino običajnih čopičev. Je okrogle oblike in ravno prirezan.

Odtenek

Max Factor Nailfinity Disco Pink mini

Disco Pink je na prvi pogled točen Barbie odtenek, vendar sem pri primerjavi ugotovila, da je Disco Pink malenkost toplejši. Kljub temu gre še vedno za hladen rožnat odtenek, ki ni najbolj idealna izbira za ljudi z izrazito toplim podtonom. Finiš je kremen, brez kakršnih koli bleščic.
Glede na fotografije je lak podoben Misslyn laku v odtenku 328 Naughty Pink in Opi laku v odtenku Pink Flamenco.

Tekstura

Lak je ravno prav gost in mazljiv. Ima enakomerno teksturo in na nohtu pusti gladko plast brez sledi čopiča.

Nanos

Nanos je zaradi solidnega čopiča in mazljivosti laka precej enostaven. Možni so tudi manjši popravki, ko je lak že nanesen, a se še ni začel sušiti. Potem se posamezna plast laka kar hitro posuši. V nekaj minutah je suha na dotik in po približno desetih minutah povsem suha.

Obstojnost

Obstojnost brez nadlaka je povsem povprečna. Po nekaj dneh se obrabijo konice in lak se začne minimalno krušiti ob robovih.

Odstranjevanje

Ker sta za polno prekrivnost dovolj dve tanki plasti, je tudi odstranjevanje zelo preprosto. Lak lahko popolnoma odstranite že v enem koraku. Namočite vatno blazinico s katerim koli odstranjevalcem, držite jo na nohtu približno pet sekund in čvrsto povlecite v smeri rasti nohta. Tako boste enostavno in hitro odstranili ves lak.
Čeprav ne uporabljam podlaka, mi Disco Pink ni obarval nohtov, kar je redko in pohvalno pri tako živem odtenku.

Kje in koliko?

Nailfinity laki so dostopni v vseh slovenskih drogerijah, kjer prodajajo kozmetiko Max Factor, vendar so mini različice na voljo zgolj v izbranih drogerijah (npr. Mueller).
Lak sem dobila v dar od prijateljice, zato ne poznam točne cene, ampak mislim, da se giblje okrog 2 €.

Embalaža ● ● ● ●
Aplikator ● ● ●
Odtenek ● ● ●
Tekstura ● ● ● ●
Nanos ● ● ● ●
Obstojnost ● ● ●
Odstranjevanje ● ● ● ● ●
Dostopnost ● ● ● ● ●
Cena ● ● ● ●
Končna ocena ● ● ●

Disco Pink je v vseh pogledih povprečen lak, ki je vreden nakupa, če vam je všeč odtenek ali iščete dostopno alternativo nekaterim dražjim hot pink odtenkom. Sicer ga lahko mirno pustite v trgovini.

Max Factor Nailfinity Disco Pink mini
Max Factor Nailfinity Disco Pink mini
Max Factor Nailfinity Disco Pink mini

Boste tudi vi kako naznanili oktober in njegovo rožnato obarvanost? Morda z roza lakom, rdečilom, šminko ali enostavno s pentljo?
In seveda, ne pozabite na redno samopregledovanje.

Delite z ostalimi:


Nove objave na vaš elektronski naslov

6 komentarjev

Waaa :D
Super ocena!

Hvala, Katkoc. :D

OMG, kaj sem zamudila, blog je končno tu! :)
Fino zgleda ;)

S poudarkom na končno! :D

Hej, Meri ;)
Tale lak res seka. Pa čestitke za blog!

Lea, hvala za čestitke in obisk. ;)

Objavite komentar